El Barça guanya el Complutense i ja mira cap amunt (1-2)

Amb la victòria d’avui els blaugranes tenen a tocar la permanència i ara pensen en escalar alguna posició per trobar un millor encreuament en el play off

El conjunt dirigit per Oriol Torras no ha fallat i aquest migdia ha superat el Complutense de Madrid per un ajustat 1 a 2. Els locals s’han avançat amb un gol en el minut 7 del primer quart en un contraatac mortal. De fet, els madrilenys han optat per aquesta via durant bona part del partit: replegar-se i sortir al contracop.

El Barça s’ha refet en el segon període

Tot i aquest inici sorprenent dels locals, en el segon quart els blaugranes s’han posat el vestit de feina i han fet un pas endavant. Poc a poc el Barça ha anat dominant el partit, un domini que ha acabat portant els gols. El primer a la sortida d’un penal córner que Fergus Dunn ha transformat (1-1). I pocs minuts més tard, Marian Klink ha tornat a marcar per posar el Barça per davant en el marcador.

Amb el conjunt català per davant, els blaugranes han sabut gestionar l’avantatge en els dos últims quarts i tot i que en el tram final els locals han disposat d’alguna acció, el Barça ha acabat guanyant el partit.

Tres punts que fan créixer

Amb aquesta victòria els d’Oriol Torras sumen tres punts vitals per la permanència. Ara els blaugranes tenen 14 punts de marge sobre el descens, una diferència quasi insalvable pels equips de la part baixa de la classificació. Per aquest motiu, els blaugranes volen mirar més cap amunt que no pas cap avall. De fet, el Barça recupera la sisena posició i es queda a només 5 punts de l’Atlètic Terrassa que és cinquè amb 19.