Xavi Pascual: “Segur que donarem una bona imatge”

Xavi Pascual: “Segur que donarem una bona imatge”

El tècnic blaugrana creu que l’equip ha d’augmentar el nivell respecte de l’últim partit, i afirma que no el preocupa si la Lliga s’aconsegueix en aquest partit o més endavant

El Barça Lassa rep aquest dimecres el Frigoríficos Morrazo al Palau Blaugrana (20:30 hores, Movistar+), en un partit que ha de servir per millorar la imatge de la visita a Valladolid el cap de setmana. Així ho ha explicat Xavi Pascual en la prèvia del partit, en què ha atès els mitjans quan ha acabat el darrer entrenament de preparació. El tècnic ha assegurat que “a Valladolid vam estar horribles”, i ha afegit: “Hem d’augmentar el nivell perquè no és el que vam entrenar”. Tot i així, ha afirmat que “contra el Cangas donarem una bona imatge, segur; no tinc cap dubte de l’equip”.

El partit també podria suposar la consecució matemàtica del títol de Lliga Asobal. Perquè això succeeixi, el Barça Lassa ha de guanyar el seu partit i esperar que l’Ademar de Lleó perdi a la pista del Teucro -tots dos partits es disputaran a la mateixa hora. Sobre aquesta possibilitat, Xavi Pascual s’ha mostrat tranquil: “No em preocupa si guanyem la Lliga ja o no; si no és aquesta setmana, la podem guanyar en el partit següent”.

La visita del Cangas precedirà el duel d’anada de vuitens de final de la Lliga de Campions, en què els culers viatjaran a Montpeller. En una setmana tan important, el tècnic blaugrana ha explicat que “l’equip està entrenant bé” i que volen “recuperar el toc”. “Quan no estem bé, els primers que no estem contents som nosaltres”, ha assegurat Pascual. De cara al partit a terres franceses, el tècnic ha enviat un missatge clar: “Tranquils, el cap de setmana estarem a l’alçada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut