Ignacio Alabart i Xano Edo, a punt per a la Taça Latina

Ignacio Alabart i Xano Edo, a punt per a la Taça Latina

El jugador gallec tindrà un paper important en la selecció sub-23 dirigida per Alejandro Domínguez mentre que el jove porter portuguès s’estrenarà en la competició

Amb l’aturada d’aquesta Setmana Santa, l’interès en l’hoquei patins blaugrana se centrarà en la Taça Latina que es jugarà a la localitat francesa de Saint-Omer entre el 30 de març i l’1 d’abril. La competició tindrà dos representants del FC Barcelona Lassa: el gallec Ignacio Alabart i el portuguès Xano Edo. Ambdós ja estan concentrats amb les seves respectives seleccions i no participaran als entrenaments que té programats l’equip d’Edu Castro durant els propers dies.

Segona Taça Latina per a Alabart

Alabart, de 21 anys, manté la seva presència a la selecció d’Alejandro Domínguez després d’haver aconseguit el Mundial absolut als World Roller Games del darrer estiu. El gallec, que està vivint la seva primera temporada al primer equip, disputarà la seva segona Taça Latina i s’espera que tingui un rol important dins la selecció estatal. Domínguez també ha convocat Nil Roca i Sergi Llorca (cedits al Noia Freixenet) i els exblaugranes Blai Roca (Voltregà), Sergi Aragonès (Noia Freixenet) i Pol Manrubia (Vic).

Pas endavant de Xano Edo amb Portugal

L’altre representant blaugrana a la competició que es disputa cada dos anys serà el porter Xano Edo, que està vivint el seu primer curs a l’hoquei formatiu blaugrana, militant al junior i als filials C i B. El jove portuguès, de només 16 anys, havia anat convocat en tres europeus sub-17 (dos ors i una plata), i ara s’estrenarà amb el combinat lusità sub-23. El fill de Joan Ignasi Edo, exporter català del Porto i també del Juventude de Viana, tindrà com a company a la porteria a Pedro Freitas (Espinho).

Els horaris

Divendres 30 de març
19.00 hores: Itàlia – Espanya
21.00 hores: França – Portugal

Dissabte 31 de març
18.30 hores: Espanya – Portugal
20.30 hores: Itàlia – França

Diumenge 1 d’abril
18.30 hores: Portugal – Itàlia
21.00 hores: Espanya – França

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut