Fem un cafè amb el capità Víctor Tomàs

Fem un cafè amb el capità Víctor Tomàs

El ‘8’ blaugrana esmorza amb BarçaTv i parla de qüestions personals com els companys que l’han marcat durant la seva carrera, i com l’ha canviat la paternitat, entre d’altres

Més de 15 anys a l’elit i moltes temporades liderant el vestidor d’un equip campió. Víctor Tomàs viu la maduresa esportiva i personal als 33 anys, i està en disposició de mirar enrere i endavant sense complexes. El capità del Barça Lassa, que acumula rècords de partits i gols a totes les competicions, comparteix una estona amb BarçaTv per mostrar el seu costat més personal. En acabar un entrenament al Palau Blaugrana, Tomàs fa un cafè a la pista de gel per explicar com es viu el pas dels anys des d’un vestidor pel qual han passat grans estrelles i amics per a tota la vida. Confessa com uneix el fet de compartir habitació amb un company durant els viatges, i quins d’ells l’han marcat més en la seva carrera.

Pare d’un nen, el Luka, i d’una nena, la Mia, Víctor Tomàs també explica com ha canviat la seva vida amb la paternitat: “Passes de viure la teva vida, a viure la dels teus fills”. Afirma que li agradaria que el Luka jugués a handbol per veure’s-hi reflectit –“és dretà tancat”, reconeix-, i que ha reprès els estudis amb visió de futur.

Una conversa íntima amb un capità que acumula més de 50 títols defensant l’escut del FC Barcelona, i que encara té molt d’handbol a les mans. No te la perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut