Xavi Pascual: “L’equip està amb ganes de remuntar”

Xavi Pascual: “L’equip està amb ganes de remuntar”

El tècnic té confiança màxima a donar la volta a l’eliminatòria contra el Montpeller, mentre que el capità Víctor Tomás creu que l’equip ha de ser “més sòlid i regular” i “tenir més efectivitat”

El Barça Lassa afronta aquest dissabte el repte de capgirar els tres gols de desavantatge amb el Montpeller, en l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions. A les 18.30 hores, el Palau Blaugrana haurà de viure una altra tarda de remuntada, després del 28-25 del René-Bougnol. Abans del partit, un cop finalitzat l’últim entrenament, Víctor Tomás i Xavi Pascual han atès els mitjans a la zona mixta, i tots dos han enviat un missatge de confiança. “L’equip està amb ganes de remuntar i jugar bé”, ha assegurat el tècnic.

Pascual ha explicat que “Pálmarsson no ha pogut entrenar cap dels dos dies” després del partit a Conca, i que “N’Guessan hi haurà de ser sí o sí”. Són les conseqüències d’un exigent partit de Lliga en què el Barça Lassa va guanyar matemàticament el títol. De cara a la visita del Montpeller, el tècnic ha afirmat que no té “cap dubte”: “Si vas amb dubtes que no ho pots fer, no ho faràs”, ha dit. Pascual també ha aprofitat per demanar l’ajuda d’un Palau que tornarà a ser clau: “Esperem el Palau de les grans ocasions, que ens empenti quan les coses vagin malament”. Després de la derrota en l’anada, l’entrenador blaugrana ha explicat que “el primer objectiu és que no arribin a 25 gols, i si arriben anar a guanyar de quatre gols”.

Solidesa i regularitat

Abans que el tècnic, Víctor Tomás ha estat l’encarregat de donar veu al vestidor a un dia del partit. “Hem d’estar ben atents, serà complicat; hem de fer molt un bon partit en totes les fases del joc”, ha dit el capità blaugrana. Tomás, a més, ha analitzat algunes de les claus per a la remuntada: “Hem de ser sòlids i regulars, i tenir més efectivitat de cara a porteria”.

Per al capità, és molt important no tenir pressa: “Hem de tenir clar que hem de remuntar l’eliminatòria en el minut 60”. A més, ha demanat “confiança en l’equip” i ha afirmat que “necessitem el Palau més que mai”, tot i que, a continuació, ha remarcat: “Ens hem ficat en un problema, i nosaltres mateixos n’hem de sortir”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut