Tres golejades del planter a casa

Tres golejades del planter a casa

Els tres equips formatius de futbol femenins van vèncer amb solvència els compromisos de Lliga del cap de setmana

Un altre cap de setmana rodó van viure els equips del planter femenins. Amb aturada de l’Aleví-Benjamí per compromisos de les seleccions territorials, els altres tres conjunt van vèncer amb autoritat el seus partits a la Ciutat Esportiva. A continuació els repassem:

FCB B – Igualada (5-0)
La gran notícia del cap de setmana la va protagonitzar el filial , en recuperar el liderat de la Segona Divisió. Les jugadores entrenades per Jordi Ventura recuperaven efectius i van vèncer amb contundència un rival que ocupa la part mitjana gràcies als gols de Claudia Pina, Paula Gutiérrez, Candela Andújar, Aida Esteve i un altre en pròpia porta. D’aquesta manera, després de l’empat del Seagull, les blaugrana escalaven a la primera posició a falta de quatre jornades per al final de la Lliga. El derbi de la propera jornada a Sant Adrià esdevindrà clau per al desenllaç a la part alta.

Juvenil-Cadet – Sant Gabriel (5-0)
També va dominar de principi a fi el conjunt dirigit per Kiko Meléndez. I el resultat va ser idèntic. En una bona actuació col·lectiva, les realitzadores van ser cinc futbolistes diferents: Victoria Adrianova, Laura Mas Berenguer, Bruna Vilamala, Laura Lobo i Laura Linares. Així, l’equip retallava distàncies respecte al líder i ara es troba a tres punts de l’Espanyol.

Infantil-Aleví – Sabadell (4-1)
Més complicat ho van tenir les de Jesús López. Les visitants es van avançar i les locals no van aconseguir obrir la llauna fins al minut 34. A partir d’aquí, el Barça es va acaba imposant clarament amb un alt control del joc. Les dianes van ser obra de Laia Martret (2), Magalí Capdevila i Naiara Tarifa. El derbi de la setmana que ve al camp de l’Espanyol serà decisiu per a la primera plaça de la Lliga. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut