Local

Tancar una temporada impecable

Els primers equips, masculí i femení, del Barça de voleibol tanquen aquest dissabte una temporada millorant els objectius marcats a l’inici de la campanya

Els primers equips del Barça de voleibol tanquen aquest dissabte la temporada amb dos desplaçaments. Els nois viatgen a Melilla per tancar una temporada excel·lent després d’haver-se classificat per a la Copa del Rei en el primer tram de temporada, en la qual quasi es planta a les semifinals, i després de fregar la quarta plaça fins a les últimes jornades de lliga.

El CVB Barça una temporada més a la Superlliga

Pel que fa a les noies, el CVB Barça visitarà la pista de l’AVARCA Menorca en l’última jornada de lliga. Les blaugranes finalitzen una temporada magnífica en la qual van estar a punt de superar la primera ronda de la Challenge Cup i han acabat aconseguint la permanència directe per seguir una temporada més a la Superlliga Femenina.

El partit masculí es jugarà dissabte a les 18.00 hores, i una hora més tard el del femení. Ambdós enfrontaments es podran seguir per streaming al web de la Real Federació Espanyola de Voleibol.

Més notícies aquí