Tancar una temporada impecable

Tancar una temporada impecable

Els primers equips, masculí i femení, del Barça de voleibol tanquen aquest dissabte una temporada millorant els objectius marcats a l’inici de la campanya

Els primers equips del Barça de voleibol tanquen aquest dissabte la temporada amb dos desplaçaments. Els nois viatgen a Melilla per tancar una temporada excel·lent després d’haver-se classificat per a la Copa del Rei en el primer tram de temporada, en la qual quasi es planta a les semifinals, i després de fregar la quarta plaça fins a les últimes jornades de lliga.

El CVB Barça una temporada més a la Superlliga

Pel que fa a les noies, el CVB Barça visitarà la pista de l’AVARCA Menorca en l’última jornada de lliga. Les blaugranes finalitzen una temporada magnífica en la qual van estar a punt de superar la primera ronda de la Challenge Cup i han acabat aconseguint la permanència directe per seguir una temporada més a la Superlliga Femenina.

El partit masculí es jugarà dissabte a les 18.00 hores, i una hora més tard el del femení. Ambdós enfrontaments es podran seguir per streaming al web de la Real Federació Espanyola de Voleibol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut