Fran Sánchez: “Esperem un Miniestadi ple, les jugadores s’ho han guanyat a pols”

Fran Sánchez: “Esperem un Miniestadi ple, les jugadores s’ho han guanyat a pols”

El tècnic del Barça Femení, Sandra Paños i Patri Guijarro esperen que la visita del “millor equip del món” animi l’afició a apropar-se a l’estadi blaugrana

El tècnic Fran Sánchez i les jugadores Sandra Paños i Patri Guijarro han atès els mitjans en la prèvia de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. L’entrenador blaugrana, que no podrà seure a la banqueta per sanció, ha desitjat que el Miniestadi “estigui ple” perquè “les jugadores s’ho han guanyat a pols”. El tècnic també ha destacat la il·lusió i les ganes de l’equip de fer un bon partit.

Per a Sánchez, “jugarem contra un rival molt superior físicament al que és habitual”. El conjunt francès és un equip que encaixa pocs gols –el gol de Patri és l’únic que ha rebut a la Champions– i ha assegurat que l’escenari ideal seria “que hi hagués pocs gols, un fet complicat”.

Una eliminatòria amb molta atenció mediàtica

A més, el tècnic del Femení ha volgut reivindicar el paper del futbol femení. Sánchez s’ha congratulat de l’expectació que està generant l’eliminatòria, i del fet que “es parli del gran partit que vam fer a Lió davant de 15.000 persones”. “Esperem gaudir d’un altre camp ple com és el Miniestadi, jugant com a locals”, ha afegit.

D’altra banda, Sandra Paños, una de les més destacades al partit d’anada, ha reconegut que sap que serà un duel on tornarà a tenir feina. “Els números de l’Olympique ho diuen tot. Són grans jugadores i arriben fàcilment a l’àrea rival”, ha explicat.

Paños i Patri: "Els grans com el Lió et donen més capacitat de competició"

Per a la portera blaugrana, el duel serà un partit “molt bonic” i “una gran ocasió perquè la gent que coneix poc el futbol femení ens dediqui una estona”. Sobre l’enfrontament contra el millor equip d’Europa, la portera ha assegurat que “enfrontar-te a equips superiors et fa pujar el nivell del rendiment als partits” i que són conscients que no serà fàcil, però que “la idea és treballar i aprofitar les ocasions que tinguem”.

Finalment, Patri Guijarro, autora del gol blaugrana a l’anada, també s’ha sumat a la idea de sortir molt serioses al terreny de joc, “a tenir la pilota i aprofitar les ocasions de les que disposem”. La ‘12’ barcelonista ha reconegut que serà complicat aguantar les embranzides franceses, i que la possessió de la pilota “ha de ser un element per defensar-nos”. Per acabar, ha  assegurat que serà un matx molt bonic de disputar, ja que el Lió, “el millor equip del món”, vingui a jugar a Barcelona “serà un plus” que les farà esforçar-se encara més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut