Barça Lassa – FS Valdepeñas: Repartiment de punts en un duel trepidant (5-5)

Els culers han empatat davant el líder en un matx molt disputat en què Xavi Cols (2), Luis Garcia (2) i Cardona han anotat per als blaugranes

Repartiment de punts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un duel trepidant entre el Barça Lassa i el FS Valdepeñas (5-5). Primer contra segon, el líder contra el seu principal perseguidor, han ofert un gran espectacle que ha finalitzat en empat i amb Xavi Cols (2), Luis Garcia (2) i Cardona com a golejadors barcelonistes.

Gol matiner blaugrana

El matx ha començat de la millor manera possible per als culers, que als dos minuts de joc ja s’han avançat al marcador. Una bona assistència de Cardona des de la banda dreta l’ha aprofitat Xavi Cols per anotar al segon pal l’1-0 (minut 2). Amb el gol, els blaugranes dominaven el partit amb claredat, i així ha acabat arribant el segon. Falta a la frontal de l’àrea i la jugada assajada acaba amb un bon xut potent de Cardona per situar el 2-0 (minut 11).

Tot i així, el Valdepeñas no ha tirat la tovallola i poc abans del descans han tornat a ajustar el marcador. Pedraza ha assistit i Dani Santos, amb un bon xut ajustat al pal, ha anotat el 2-1 (minut 18). Però, un minut i mig després, Luis Garcia ha culminat a la perfecció un contraatac amb una canonada imparable per al porter visitant (3-1). Tot i així, encara quedava temps per a un gol més: A falta d’onze segons, Kike ha escurçat de nou l’electrònic (3-2, minut 20) i ha culminat un final de primer temps de bojos.

La segona meitat s’ha iniciat amb els culers molt endollats, cosa que s’ha vist reflectida al marcador de nou. Dos gols gairebé consecutius després de dos serveis de córner i dues grans definicions. Primer ha estat Luis Garcia (minut 25), i només un minut després Xavi Cols, que ha situat el 5-2 (minut 26). El Valdepeñas, però, no ha desistit i ha tornat a ficar-se dins del matx mitjançant Rodrigo (minut 31) per col·locar el 5-3 al marcador.

Final d’infart

Un gol de Kike (minut 38) ha ajustat encara més el marcador amb el 5-4, i pocs segons després Nacho Pedraza ha igualat el duel amb el 5-5 (minut 39), fent valer la superioritat amb Mimi de porter jugador. Els culers han replicat amb Oriol Santos també com a porter jugador en busca de la victòria, i l’han tingut al darrer segon amb un xut de Daniel que ha marxat fregant la porteria. Finalment, repartiment de punts en un enfrontament trepidant entre els dos millors equips de la categoria.