El filial culmina amb una mà de gols el cap de setmana de derbis

El filial culmina amb una mà de gols el cap de setmana de derbis

Els tres equips del planter femení que van jugar ho van fer contra l’Espanyol, amb exhibició inclosa del filial a Sant Adrià
Cap de setmana vibrant al planter del futbol femení. Dels que marquen una temporada. Després de l’ajornament del partit del Juvenil-Cadet, els tres equips formatius restants afrontaven tots ells derbis. A continuació en repassem els resultats:

RCD Espanyol B – FC Barcelona B (0-5)

El derbi de filials, que arribaven a Sant Adrià com a quart i primer respectivament, va tenir un indiscutible color blaugrana. De principi a fi, el Barça va ser el dominador absolut del matx, gràcies a la intensitat en la recuperació. Tota una temporada d’aprenentatge per a les noies del segon equip es va plasmar en una actuació col·lectiva impecable. Claudia Pina marcava el primer de penal al minut 19 i Laia Muñoz el segon, poc abans del descans, amb una esplèndida rematada amb l’esquerra a l’escaire. El recital culer d’ocasions i gols va continuar a la segona meitat amb un encert més d’aquestes dues futbolistes i la cirereta obra de Carla Armengol. Amb el 0-5 a l’Espanyol, el filial continua líder de la Segona Divisió, amb dos punts més que el Seagull a falta de tres jornades.

Espanyol - Infantil-Aleví (4-3)

En canvi, el quadre dirigit per Jesús López no es va poder emportar res de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un gol local al primer minut va fer que les visitants anessin a remolc. Sempre donarien la cara i, gràcies a les dianes de Laura Lobo, Nina Pou i Berta Gras, la incertesa es va mantenir fins al final. Es tractava d’un duel decisiu per al títol, i el 4-3 definitiu va fer que es quedés a casa a falta de dues jornades per a la conclusió de la Lliga.

Aleví-Benjamí – Espanyol (2-3)

També disputaven un derbi important les més menudes, en aquest cas a la Ciutat Esportiva. I, malgrat tots els intents, tampoc van tenir sort. I això que van ser les blaugranes les que es van avançar amb un gol matiner de Lorena Cubo. Sota una intensa i persistent pluja, l’Espanyol va aconseguir capgirar el resultat i, tot i el 2-2 momentani obra de Celia Segura, el 2-3 a l’inici de l’últim quart va ser una llosa insuperable per al Barça. Així, l’Espanyol s’escapava a quatre punts a falta de dos partits per acabar el campionat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut