El Barça CBS cau a la pista de l’Arxil en un patit boig

Les blaugranes van avançar-se en el segon període amb un parcial de 11-26 però en el tercer les locals van retornar el parcial

El Barça CBS va acabar caient per 76-65 a la pista de l’Arxil en un partit amb moltes anades i vingudes. El matx va començar amb l’equip local molt endollat, un fet que va situar l’Arxil 12 punts per davant al final del primer quart (21-9).

La reacció blaugrana

Tot va canviar en el segon quart, en el qual el conjunt dirigit per Mateo Rubio va situar-se per davant en el marcador gràcies al parcial de 11 a 26 que les blaugranes van anotar. Una reacció que va arribar amb els millors minuts del Barça CBS i que van permetre a les blaugranes arribar al descans amb 3 punts d’avantatge (32–35).

De nou el guió del partit va canviar i van ser les locals les quals van tornar a dominar el matx. En el tercer període l’Arxil va tornar a imposar-se i va anotar un parcial de 25 a 17 que tornava a posar a les locals cinc punts per davant (57-52). Ja en l’últim quart, les locals van intentar una nova reacció però en aquest cas les de Vigo van saber gestionar l’avantatge i acabar emportant-se el partit per 76 a 65.