Jornades de treball amb els equips de formació

Jornades de treball amb els equips de formació

Els jugadors del primer equip entrenen amb els jugadors de la base del futbols sala

Amb la competició dels joves aturada per la setmana santa, és moment de millorar aspectes tècnics i tàctics. Durant aquestes dies de vacances escolars, els més joves treballen al costat del seus ídols del primer equip

Treball de tecnificació

De cara a ampliar la relació entre el primer equip i les categories de formació i de millorar les capacitat tècniques dels joves jugadors de les categories de formació del futsal blaugrana, dilluns i dimarts tenen lloc dues jornades de tecnificació on els jugadors del primer equip treballen amb jugadors de la base.

Dilluns els jugadors del primer equip del Barça Lassa de futbol sala Juanjo, Tolrà, Rivillos, Roger i Esquerdinha van treballar amb jugadors dels equips cadet i juvenil.

Dimarts és el torn de Sedano, Aicardo, Joselito, Sergio i Ferrao amb els equips infantil i aleví. El treball es realitza amb els jugadors distribuïts per posicions i s’han realitzant treballs de millora de tècnica i tàctica, sota la supervisió de Jordi Torras, Secretari tècnic del futbol sala formatiu, Xavi Closas, entrenador del segon equip, i els entrenadors dels equips de base.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut