HB Montpeller – Barça Lassa: Arriba l’hora de les eliminatòries

HB Montpeller – Barça Lassa: Arriba l’hora de les eliminatòries

Els blaugranes buscaran un bon resultat al René Bougnol contra el líder de la Lliga francesa per afrontar amb optimisme el duel de tornada al Palau

Ja no hi ha punts en joc, sinó la possibilitat de seguir viu en la màxima competició europea. El Barça Lassa afronta l’inici de les eliminatòries de la VELUX EHF Champions League amb una bona pedra de toc. Els homes de Xavi Pascual visiten aquest diumenge (17 hores, Esport3), ni més ni menys, el líder de la Lliga francesa, el Montpeller en l’anada dels vuitens de final.

Després d’una fase de grups exigent, el Barça Lassa va acabar amb unes bones sensacions que vol allargar de cara a les eliminatòries. Amb la Lliga Asobal a tocar –falten dos punts per ser campions-, els blaugrana buscaran un bon resultat per afrontar amb optimisme la tornada al Palau. Tot i així, Xavi Pascual va destacar en la prèvia el potencial d’un Montpeller que lidera la Lliga francesa amb fermesa amb quatre punts de marge respecte del París Saint-Germain. “Serà un partit molt equilibrat; no s’entén que el Montpeller no jugui en els grups top de la Champions”, destacava el tècnic abans de viatjar.

Precedents similars a favor

Culers i francesos s’han enfrontat en un total de vuit ocasions a la màxima competició europea, i dues vegades ha estat també als vuitens de final. En ambdues, el Barça va perdre l’anada a Montpeller i va remuntar l’eliminatòria al Palau. Per no haver d’apel·lar a la màgia del Palau, caldrà fer un gran esforç per treure un bon resultat al Palais des Sports René Bougnol, el pavelló històric, més petit i calent que on es juguen habitualment els partits europeus.

Per acabar de preparar el duel, el Barça Lassa va viatjar aquest dissabte a primera hora a Montpeller, i a la tarda va completar una suau sessió d’entrenament a l’escenari del matx. Xavi Pascual ha viatjat amb els 17 jugadors disponibles –tots menys Lasse Andersson-, i ha acabat descartant Yanis Lenne en la llista definitiva de 16 jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut