Èxode d’internacionals abans de jugar contra Osasuna

Èxode d’internacionals abans de jugar contra Osasuna

El filial tindrà nou baixes sumant els quatre internacionals i els cinc lesionats de cara al partit de diumenge davant l’Osasuna

Aquesta setmana d’aturada FIFA per seleccions, on para la Primera Divisió, La Liga 123 no entén d’aturades. El Barça B rep a l’Osasuna el proper diumenge a les 18.00 hores al Miniestadi i Gerard tindrà fins a nou baixes. Als cinc lesionats de les últimes setmanes, Sarsanedas, Marc Cardona, Jose Arnaiz, R. de Galarreta i O. Busquets, s’hi ha de sumar els quatre jugadors que marxen amb les seves seleccions. Es tracta dels internacionals sub19 per Espanya, Abel Ruiz, J. Cuenca i Miranda, i l’internacional sub19 per Anglaterra, M. McGuane. Tots quatre es troben des d’aquest dilluns fins el dimecres 28 concentrats amb les seves seleccions jugant la Ronda Élite classificatòria per l’Europeu sub19. A més, també el porter juvenil Iñaki Peña ha estat citat amb la sub19 espanyola.

De fet, no és la primera vegada ja que és habitual que el Barça B tingui jugadors convocats amb les seves seleccions durant les aturades FIFA, tot i que La Liga 123 no descansa. L’equip s’ha exercitat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva amb els disponibles, descansarà dimarts i tornarà dimecres als entrenaments per preparar el duel de diumenge al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut