Final de temporada cruel per a les seccions de voleibol

Final de temporada cruel per a les seccions de voleibol

El Barça CVB va caure a la pista del Menorca mentre que els nois no van poder disputar el seu matx degut a la impossibilitat d’arribar a Melilla pel mal temps

Les dues seccions de voleibol no van poder tancar la temporada amb un bon sabor de boca. En el cas de les noies, el conjunt dirigit per Adrian Fiorenza va caure a la pista de l’AVARCA Menorca per 3 sets a 0. Les blaugranes van cedir els dos primers sets per 25 a 18 i 25 a 17. Amb el 2 a 0 en el marcador les blaugranes van tenir a tocar el tercer set, però finalment les locals van perdre el parcial per 25 a 22.

El mal temps provoca la suspensió del Melilla-Barça

En el cas de l’equip masculí el mal temps va jugar una mala passada. El vol de l’equip blaugrana no va poder arribar a Melilla i el matx va haver de ser suspès. Aquest fet podria provocar que el partit s’hagi de donar per perdut, un fet que faria que els tres punts es quedessin a Melilla. A més, el Barça rebria un punt de sanció per no haver-se presentat. Tot i la sanció, els blaugranes mantindrien la sisena posició amb 30 punts .

Cal destacar que, encara que els dos equips no han pogut acabar la temporada amb victòria, els dos conjunts han signat una magnífica campanya. Per una banda l’equip masculí ha aconseguit una sisena posició després de fer un gran paper a la Copa del Rei. En el cas del CVB Barça ha tornat a aconseguir la permanència i la propera temporada tornarà a jugar a la màxima categoria espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut