Olympique de Lió – Barça Femení (prèvia): Test d’alçada amb el gegant

Olympique de Lió – Barça Femení (prèvia): Test d’alçada amb el gegant

18.45h, Barça TV i streaming fcbarcelona.cat (Estat Espanyol): L’equip afronta l’anada dels quarts de la Champions League davant el vigent bicampió i màxim favorit al títol
Quatre mesos i una setmana més tard, el Barça Femení reprèn la Lliga de Campions als quarts de final. Si al novembre l’aparcava amb una plàcida victòria davant del modest Gintra lituà (3-0), ara al març es veurà les cares amb el totpoderós Olympique de Lió, el campió de les darreres dues edicions. Serà, sens dubte, un veritable test de nivell a Europa per a les blaugranes, una prova per saber la distància actual amb l’unànimement reconegut com a millor equip del món i màxim favorit al títol.

Tot i conèixer qui hi ha davant, el Barça viatjava a Lió aquest dimecres carregat d’il·lusió i motivació. Per tercer any consecutiu s’ha col·locat entre els vuit millors del continent i somia en igualar les semifinals de la temporada anterior. Després dels dos últims empats a la Lliga, l’equip ha de canviar de xip per assaltar un gran escenari, el Groupama Stadium, amb capacitat per a 60.000 espectadors, dels que se n’esperen uns 12.000.

Renard, Bronze, Abily, Marozsan, Kumagai, Henry, Hegerberg, Le Sommer, Van de Sanden... L’Olympique de Lió és una autèntica constel·lació d’estrelles. Les eliminatòries anteriors les ha resolt per uns globals de 14-0 (al Medyk Konin) i 17-0 al (BIIK Kazygurt). A la Lliga francesa ha guanyat els 17 partits amb 84 gols a favor i 4 en contra. Unes xifres extraordinàries que confirmen que l’hora de la veritat a la Lliga de Campions ha arribat.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut