Xavi Pascual: “Serà un partit molt equilibrat”

Xavi Pascual: “Serà un partit molt equilibrat”

El tècnic blaugrana té màxima confiança en el seu equip per enfrontar-se al Montpeller, líder de la Lliga francesa, en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions

Després d’una fase de grups llarga i exigent, el Barça Lassa afronta les eliminatòries de la VELUX EHF Champions League amb l’objectiu final de ser a Colònia. El camí començarà aquest diumenge a Montpeller en l’anada dels vuitens de final, amb el líder destacat de la Lliga francesa al davant. Abans de viatjar a França, Xavi Pascual ha atès els mitjans per valorar el moment en què arriba el seu equip i les virtuts del rival. “Estan jugant increïblement bé; han demostrat que són capaços de guanyar qualsevol equip, i més encara a casa seva”, ha destacat el tècnic.

Tot i procedir del grup inferior de la competició europea, Pascual ha lloat el potencial del Montpeller: “Lideren la Lliga francesa per davant del PSG, a qui tothom dóna per favorit; això ho diu tot”. Per a aquest partit, el tècnic culer creu que “no tenim més opció que jugar bé”, i ha afegit: “No tinc cap dubte que el diumenge l’equip estarà bé”.

L’equip viatjarà aquest dissabte a primera hora cap a Montpeller, on s’entrenarà a la tarda a l’escenari del partit, el René Bougnol. Un pavelló petit i calent. “Espero que la pressió que trobarem allà es quedi petita amb la que trobin ells al Palau”, ha assegurat Xavi Pascual.

“El partit serà molt equilibrat, pot caure cap a qualsevol dels dos costats”, deia el tècnic abans del primer assalt. La tornada serà el dissabte següent al Palau, i l’equip només té una cosa al cap: “L’objectiu no és cap altre que passar l’eliminatòria, tant si és amb una tarda èpica al Palau com de manera tranquil·la”.

Al davant hi haurà “un equip descarat, agressiu i agradable de veure per a l’espectador”, tal com ha explicat Pascual. Tot i així, el tècnic se centra en el seu equip, i destaca que el partit arriba “en el moment en què tenim més jugadors disponibles”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut