Osasuna Magna - Barça Lassa: Triomf de prestigi a Pamplona (1-6)

Els culers han guanyat amb contundència en una pista complicada gràcies als gols de Ferrao (2), Lozano, Joselito, Aicardo i Rivillos i sumen tres valuosos punts a la Lliga

Victòria de prestigi i molt treballada del Barça Lassa davant Osasuna Magna (1-6) que permet als culers situar-se momentàniament com a segons a la classificació amb 57 punts. Els gols de Ferrao (2), Lozano, Joselito, Aicardo i Rivillos donen tres importants punts als d'Andreu Plaza i s'emporten un triomf d'una pista complicada per oblidar definitivament l'eliminació de la Copa d'Espanya.

Gol matiner

El matx s'ha posat ràpidament de cara per als blaugrana, que s'han avançat al marcador als quatre minuts de joc. Un penal comès sobre Sergio Lozano ha permès a Ferrao anotar el primer per situar el 0-1 amb una gran definició des del punt de la pena màxima. Arran del gol, els d'Andreu Plaza han seguit dominant i amb opcions d'anotar el segon, però sense fortuna de cara a porteria i amb els locals posant també a prova a un Juanjo molt segur sota pals.

Una espectacular volea de Lozano al pal ha estat la més clara per als barcelonistes (minut 11), mentre que els visitants també han tingut opcions d'empatar, amb dues ocasions clares d'Araça (minut 18) i Roberto Martil (minut 19) que Juanjo ha salvat a la perfecció per aconseguir marxar al descans per damunt al marcador.

La sentència, a la segona

Ja a la segona meitat, dos gols gairebé consecutius del Pitxitxi Ferrao (minut 24) i Sergio Lozano (minut 25) han encarrilat el matx per als culers (0-3), dominant tant a la pista com al marcador. Els locals ho han intentat amb porter jugador, però ha estat Joselito qui ha vist porteria després d'una bona acció de Lozano (0-4, minut 31).

Osasuna ha retallat distàncies mitjançant Eseverri (1-4, minut 35), però els culers, de nou amb dos gols seguits, no han donat opció als locals. Primer Aicardo marcant de pista a pista (1-5, minut 37) i tot seguit Rivillos ha tancat la golejada amb l'1-6 definitiu (minut 37). Finalment, victòria contundent blaugrana que permet als d'Andreu Plaza situar-se segons amb 57 punts a falta que juguin els seus rivals directes. Així doncs, el Barça Lassa afrontarà de la millor manera l'important duel de la propera jornada davant l'Inter al Palau Blaugrana.