Follonica – Barça Lassa: Tot es decidirà al Palau (3-3)

Els blaugranes aconsegueixen un empat en la seva visita a Follonica i l’eliminatòria es decidirà al Palau Blaugrana el 7 d’abril

El Barça Lassa ha empatat (3-3) a l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea en un partit molt competit i en què Panadero, Matías Pascual i Lucas Ordóñez han anotat per als culers. Malgrat la bona actuació dels d’Edu Castro, l’accés a la Final Four s’haurà de decidir en un Palau que s’espera que sigui el de les grans ocasions.

Enmig d’un gran ambient al Capannino de Follonica, el matx ha començat amb els dos equips temptejant el rival, sense prendre riscos que poguessin suposar un gol matiner. Tot just després de reprendre el joc, el qual els àrbitres havien aturat pel fum de les bengales dels aficionats locals, Pablo Álvarez ha provocat un penal que Panadero, al minut 9, ha transformat a la dreta de Menichetti (0-1). No obstant això, el Follonica no s’ha rendit, i al minut 16 Lucas Martínez ha anotat l’empat culminant un contraatac (1-1). Després de buscar el segon gol insistentment, el Barça Lassa d’Edu Castro ha trobat fortuna amb un llançament llunyà de Matías Pascual al minut 21 (1-2). Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

La segona meitat ha començat amb els barcelonistes buscant el tercer de manera insistent, fins que l’han aconseguit al minut 44 gràcies a Lucas Ordóñez, després de recuperar una bola i rematar de cullera (1-3). L’argentí no ha celebrat el gol pel seu bon passat a Follonica, la temporada 2009/10. Els locals, empesos pel seu públic, han aconseguit remuntar el marcador amb un gol de Lucas Martínez de falta directa (2-3) i un altre de Pagnini aprofitant una bola morta a dins de l’àrea (3-3). Amb aquest resultat s’ha arribat a la fi del partit.

L’enfrontament de tornada, que decidirà quin equip es classifica, serà el 7 d’abril a Barcelona, on caldrà la força del Palau per arribar a la Final Four.