Anadolu Efes – Barça Lassa: Victòria des del triple a Istanbul (83-107)

Anadolu Efes – Barça Lassa: Victòria des del triple a Istanbul (83-107)

Els blaugranes protagonitzen un gran partit, amb un encert històric des de la línia de triples, i aconsegueixen un triomf sòlid en un matx en què s’han batut diversos registres col·lectius i individuals

Un gran Barça Lassa s’ha imposat de manera clara en la seva visita a l’Anadolu Efes (83-107). Els homes de Svetislav Pesic han completat un gran partit i han mostrat un gran encert des de la línia de triples, amb un 19/31 històric, i també han desplegat un gran joc defensiu. Thomas Heurtel, amb 20 punts i 9 assistències que li permeten superar les 1.000 assistències en l’Eurolliga, ha estat el blaugrana més destacat en un gran partit de l’equip barcelonista.

El matx ha començat amb el Barça Lassa molt encertat i controlant el rebot. Un fet que ha permès als homes de Svetislav Pesic agafar la primera renda en el marcador (4-10, min 4). Des d’aquest moment, els blaugranes ja no deixarien d’anar per davant. No tan sols això, sinó que la superioritat dels barcelonistes es demostrava en tots els aspectes del joc.

L’encert del Barça Lassa des de la línia ha estat clau perquè els culers obtinguessin de manera progressiva una renda àmplia. I és que al final del primer període, l’encert barcelonista era de 5/6 en triples. És a dir, 15 dels 23 punts blaugrana han estat des de la línia de tres punts.

En el segon període, els de Pesic han seguit oferint un espectacle des de la línia de triples. D’aquesta manera, i amb un gran joc d’equip i el control del rebot el Barça Lassa ha marxat al descans amb una renda de 21 punts (34-55).

Encert històric des de la línia de triples

Els blaugranes s’han mantingut molt encertats des de la línia de tres punts. Tot i això, l’Anadolu Efes ha retallat diferències en el marcador i ha baixat de la barrera dels 20 punts al final del tercer quart (67-81).

El darrer període el Barça Lassa ha aconseguit un parcial de 0-14 (67-95, min 34) que ha sentenciat un triomf històric. I és que els blaugranes, amb 19 triples aconseguits, han superat el rècord de la història del Club en triples en l’Eurolliga que era de 17, aconseguit fa tres temporades a Polònia. Alhora, han igualat el seu rècord d’anotació en un duel d’Eurolliga. El proper repte del Barça Lassa serà aquest diumenge al Palau Blaugrana contra l’Estudiantes (12.30 hores), en una nova jornada de la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut