El Barça-Olympique de Lió, des de dins

El Barça-Olympique de Lió, des de dins

Gaudeix amb les imatges inèdites del partit entre les jugadores blaugranes i les franceses en el duel de tornada dels quarts de final de la UWCL. L’arribada al Miniestadi, l’escalfament, el post-partit... no t’ho perdis!

El FC Barcelona no va poder complir el somni i va acabar caient per la mínima davant l’Olympique de Lió (0-1) en el partit de tornada dels quarts de final de la UWCL. Tot i així, les barcelonistes van lluitar fins al darrer moment, donant la cara davant les vigents bicampiones d’Europa. Un duel que va viure un rècord d’assistència al Miniestadi, amb un total de 12.178 espectadors.

En el següent vídeo, repassem, des de dins, com va ser la jornada completa a l’estadi blaugrana. L’arribada de les jugadores a l’estadi, l’escalfament de tots dos equips, els crits d’ànim al vestidor, els detalls més destacats del matx, les declaracions posteriors, les jugadores barcelonistes  repartint regals i fent-se fotos amb l’afició... no t’ho perdis! Gaudeix amb el següent vídeo amb l’Inside View de la gran jornada de Champions al Mini!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut