Barça Lassa – Movistar Inter: Empat amb regust amarg (3-3)

Barça Lassa – Movistar Inter: Empat amb regust amarg (3-3)

Un hat-trick d’Esquerdinha no és suficient per guanyar el conjunt madrileny, en un partit amb alternatives però en el qual els d’Andreu Plaza han tingut ocasions per endur-se els tres punts

El Barça Lassa de futbol sala ha empatat contra el Movistar Inter, en el partit avançat de la jornada 29, i no ha pogut igualar els madrilenys al capdavant de la classificació. En un partit boig, Esquerdinha ha fet un hat-trick per al Barça, mentre que Solano, Gadeia i Pola han marcat per a l’Inter. Un repartiment de punts que ha arribat tot i que el Barça ha començat com un tro i ha posat en dificultats un rival que ha tingut problemes per adaptar-se. Però, malgrat ser millors en línies generals, els blaugrana finalment no han pogut plasmar aquesta superioritat (3-3).

Tampoc al descans. De fet, l’Inter s’ha avançat en dues ocasions: la primera, en un córner que ha rematat Solano (0-1, min 9), mentre que la segona en una jugada desafortunada en defensa del Barça que ha aprofitat Gadeia (1-2, min 10). L’aparició d’Esquerdinha en dos moments clau, però, ha estat letal. El brasiler ha fet els dos gols blaugrana (1-1, min 10; 2-2, min 16) d’un primer temps elèctric (2-2), sense pausa i amb dos equips que han demostrat per què ocupen les primeres posicions de la LNFS.

Un intercanvi de cops que encara s’ha fet més evident a la represa. Perquè Esquerdinha ha materialitzat el seu hat-trick en jugades d’estratègia (3-2, min 30), però 13 segons després, i també de córner, Pola ha fet l’empat definitiu (3-3, min 30). I és que, tot i que el Barça ho ha intentat –Esquerdinha i Joao han tingut les més clares- el resultat ja no s’ha mogut més. També perquè Juanjo i Herrero han participat en un repartiment de punts que manté les diferències entre blaugranes i madrilenys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut