Sporting Huelva - Barça Femení: La Lliga continua igual (1-1)

Les barcelonistes han empatat al camp de l’Sporting en un partit molt disputat i continuen a un punt del líder

El Barça ha aconseguit un empat (1-1) en la seva visita a Huelva després d’un partit travat en què l’equip local ha sabut defensar el gol de Makore, aconseguit en un contraatac. Per a les culers, Duggan, amb una jugada espectacular a la mitja volta, ha marcat per situar l’empat final. Amb aquest resultat la Lliga continua totalment igual després que l’Atlètic de Madrid empatés dissabte (2-2).

El matx ha començat amb una pressió molt alta i intensa de l’Sporting que ha provocat imprecisions en el joc culer. A mesura que han anat passant els minuts les de Fran Sánchez s’han trobat més còmodes en atac i han tingut les primeres ocasions clares de marcar. Així, Andressa Alves ha creat problemes a la portera local amb un xut potent, i Toni Duggan, amb un xut creuat, ha estat a punt d’anotar per al conjunt barcelonista. Pel que fa a l’equip d’Antonio Toledo, Makore ha monopolitzat les accions ofensives, que sempre han estat tallades per la defensa del Barça. El duel, molt competit fins llavors i amb pocs espais, s’ha pogut trencar quan Toni Duggan ha convertit amb el cap una centrada perfecta que ha anul·lat l’àrbitre per fora de joc. Els dos equips han arribat a la mitja part d’un enfrontament amb molts contactes i interrupcions i en què l’Sporting ha sabut tancar-se al darrere amb efectivitat.

Gerro d’aigua freda

Als primers minuts de la segona part les locals han inaugurat el marcador mitjançant Makore, que ha aprofitat una gran passada a l’espai per superar Paños per sota les cames (1-0, min. 48). No obstant això, les culers no s’han donat per vençudes i als dos minuts han tingut una claríssima ocasió de Toni Duggan, que ha enviat la pilota per sobre de la porteria de Serrat. Al minut 60 la mateixa jugadora de Liverpool ha transformat el primer gol per al Barça quan, en rebre una pilota a la frontal de l’àrea, ha realitzat un gran control i, amb una maniobra genial, ha col·locat l’esfèrica a l’escaire de Serrat. El Barça ha estat llavors amo i senyor del partit i ha tancat les locals a la seva àrea, però sense encert en les rematades finals. Duggan i Alexia han tingut dues arribades claríssimes, però la falta d’encert ha condemnat les jugadores barcelonistes a l’empat final.

No canvia res

Amb aquest resultat les jugadores de Fran Sánchez no han pogut aprofitar l’ensopegada d’ahir de l’Atlètic de Madrid i continuaran a un punt del líder de la Lliga Iberdrola. El pròxim compromís serà contra l’Olympique Lyonnais, en l’anada dels quarts de final de la UEFA Champions League Femenina.