Local

La Federació de Penyes del Barcelonès Est va organitzar tres tornejos esportius

Can Cuyàs va acollir el VIII Torneig de Golf, VI Torneig de Pàdel i el I Torneig de Futgolf

El passat dissabte dia 7 d’abril la Federació de Penyes del Barcelonès Est va organitzar el VIII Torneig de Golf, VI Torneig de Pàdel i I Torneig de Futgolf a les instal·lacions de Can Cuyàs a Sant Feliu de Llobregat i amb la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona. La iniciativa de la Federació presidida per Jordi Monturiol va ser un èxit tot i que les previsions meteorològiques van minvar l’assistència de participants.

El Torneig de Golf es va celebrar a partir de les 9 hores i va comptar amb la participació de diferents personalitats del món de l’esport, el periodisme i del moviment de penyes, amb la representació de les penyes: La Guineu, Centenari, Cor Culé, Wembley 92, Llívia, Foment Martinenc i Sant Cugat. Els guanyadors van ser Olga Llorens i Pascual (PB Centenari), Josep M. García Ferrer (PB Llívia), Josep Vilamitjana Robert (PB Llívia), Amador Martín Ortega (Can Cuyàs), Manuel Pérez López (PB Llívia), Augusta Illa Malvehy (PB Sant Cugat) i David Camprubí Arcas (PB Wembley 92).

De forma simultània també es va disputar el Torneig de Pàdel amb la participació de les penyes: Wembley 92, Cor Culé, Barceloneta, Foment martinenc, La Guineu, Teixonera, Castellers de Barcelona, Can Baró, Bon Pastor i Sant Adrià. Els primers classificats del torneig van ser Quim Masclans i Pere Alòs de la PB Can Baró i el segons la parella formada per Jaume Torroja i Marcel Pellicer de la PB Cor Culé.

Cap a les 16 hores del mateix dissabte es va iniciar el Torneig de Futgolf, la novetat d’enguany, una modalitat que combina el futbol i el golf i promogut per l’exjugador Joan M. Asensi, el qual va ser-hi present. Els guanyadors van ser la parella formada per Nelson i Miguel de la PB Cor Culé.

El directiu del FC Barcelona, Emili Rousaud, va assistir a l’entrega de premis, conjuntament amb el president de la Federació de Penyes del Barcelonès Est, Jordi Monturiol i l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors, Paco Martínez.

Més notícies aquí