Barça Lassa – Follonica: Final europea al Palau!

Barça Lassa – Follonica: Final europea al Palau!

(18.45 hores, Barça TV) L’equip barcelonista està obligat a guanyar en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea per poder arribar a la setena semifinal seguida

És una final! I es juga al Palau! L’empat (3-3) de l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea fa que el Barça Lassa afronti el duel d’aquest dissabte (17.45 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) com un partit a vida o mort. Qui guanyi tindrà el dret d’estar a la Final Four. “Ens falten 3.000 segons per tenir l’accés a un altre títol i la part bona és que juguem al Palau". “Espero que hi hagi la major afluència de públic perquè estic segur que s’ho passaran bé”, ha expressat Edu Castro.

El duel entre el Barça Lassa i el Follonica és presenta d’allò més emocionant després del resultat de l’anada. “Hem pogut preparar molt bé el partit, què vam fer bé a Itàlia i què podem fer millor”, ha explicat el tècnic blaugrana, que desitja assolir la setena classificació consecutiva a una semifinal europea. “Allà no vam estar del tot còmodes i ara, al Palau, no tenim excuses. Alguns jugadors han dit que és la competició que més il·lusió els fa i ho hem de recordar”.

Castro ha considerat que el Follonica de l’exblaugrana Enrico Mariotti es presentarà al feu barcelonista amb una defensa “tancada” i que “intentaran fer servir la seva millor arma: el contraatac”. “El seu plantejament serà molt semblant al que ens van fer a l’anada”. En el mateix sentit s’ha expressat Lucas Ordoñez, que va militar al Follonica la campanya 2009/10. “El Follonica no és un equip dèbil, van guanyar la Copa d’Itàlia i no ho van fer per casualitat. Tenen un equip que defensa molt bé i que surt molt bé al contraatac”.

Lucas Ordoñez: “Hem de sortir, des del primer segon, pensant que ens ho estem jugant tot”

Ordoñez (9 dianes) és el màxim golejador del Barça Lassa en aquesta edició de la màxima competició continental i té clar què ha de fer l’equip per buscar el triomf: “Hem de sortir, des del primer segon, pensant que ens ho estem jugant tot a la Lliga Europea”. “Tenim la gran oportunitat, davant la nostra gent, de fer un pas endavant i arribar a la Final Four”. Sergi Panadero, en una entrevista a Barça TV, també va destacar que, al Palau, "hem d'estar molt forts".

El principal perill del Follonica, que va entrenar-se aquest divendres al Palau, és el golejador argentí Lucas Martínez, així com els seus compatriotes Mario Rodríguez i Pablo Saavedra i els italians Pagnini, Banini i Paghi.

Precedents per a l’optimisme

Si bé el balanç del Barça Lassa al Capannino de Follonica és negatiu (dues victòries, un empat i tres derrotes barcelonistes), els resultats dels cinc partits jugats al Palau conviden a l’optimisme: 4-0 i 3-1 a la Copa Continental i a la Lliga Europea 2005/06; 7-1 a la Copa Continental 2006/07; 5-3 a la Lliga Europea 2007/08 i 9-0 a la Lliga Europea 2010/11.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut