Jornada de formació per a persones en atur del districte de les Corts

Jornada de formació per a persones en atur del districte de les Corts

El FC Barcelona acull a l’Auditori 1899 un acte que té la finalitat d’ajudar persones en risc d’exclusió social en la seva tasca de trobar feina

Aquest dimecres 11 d’abril, a les 10.00 hores, l’Auditori 1899 del Camp Nou acollirà un acte de formació i ajuda dirigit a persones en atur del barri de les Corts, que organitzen conjuntament el FC Barcelona i el districte de les Corts.

Els assistents a aquesta jornada seran persones en risc d’exclusió social que reben el suport d’entitats per tal que puguin trobar feina. Amb aquest objectiu, el FC Barcelona ha organitzat una sèrie de ponències amb la finalitat d’ajudar en temes relacionats amb la preparació de la imatge, les entrevistes de feina que cal efectuar o els hàbits higiènics i de comportament que cal tenir en compte.

Quatre ponències

L’acte consistirà en quatre xerrades en què participaran Carles Cendrós, director de Recursos Humans del FC Barcelona; Carles Folguera, exjugador d’hoquei patins, pedagog i actual director de la Masia 360; Octavi Tarrés, exjugador d’hoquei patins i actual Product Manager de Basket-Seccions FC Barcelona; i un representant de l’empresa d’ocupació Randstad.

D’acord amb el districte de les Corts, s’han convocat a aquest acte persones en atur de llarga durada, amb un nivell educatiu baix, i, en alguns casos, amb problemes d’idioma, amb certificat de discapacitat i amb càrregues familiars. Persones que, a causa de la situació que estan vivint, es troben desmotivades i amb l’autoestima baixa, i necessiten una motivació, sense perdre consciència de la realitat.

La idea que es vol transmetre amb aquesta jornada és que tirar endavant depèn en gran mesura de la seva voluntat, que mai es donin per vençuts i que s’impliquin al màxim en la tasca de buscar un treball que els permeti augmentar l’autoestima i veure el futur amb més optimisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut