Local

Barça Lassa B – Leyma Corunya (72-79): Derrota dolorosa

Tot i remuntar 14 punts, els blaugranes no poden superar un equip en llocs de play-off

Ha estat un partit decisiu, el de la jornada 30 de la LEB Or. Els blaugranes han cercat el triomf per quedar fora dels llocs de descens i els gallecs per seguir en la zona de play-off. En un partit on els visitants han dominat per 14 punts en el segon quart i on el Barça Lassa B ha vist com expulsaven Julbe per dues tècniques, els joves blaugrana no han pogut amb l’experiència gallega.

De menys a més

Les primeres diferències eren favorables al Leyma, que, després d’un triple de Flis, se situava 8 a 14 en el minut 6 del primer quart i amb un 8 a 16 en el marcador (min 7), Julbe demanava el seu primer temps mort. Als joves blaugrana els costava superar la defensa gallega i els primers 10 minuts han acabat favorables als jugadors entrenats per Gustavo Aranzana per 10 a 23.

Els blaugranes milloraven ofensivament en l’inici del segon període, però les diferencies es mantenien en els mateixos marges favorables al Leyma Corunya (22 a 32) a l’equador del segon quart. A manca de 3 minuts i 40 segons i amb 24 a 37 en el marcador,  Alfred Julbe ha vist com els àrbitres li han assenyalat la segona tècnica i ha hagut d’abandonar la banqueta, amb la qual cosa Jaume Comas ha agafat la direcció de l’equip. El Barça Lassa B aconseguia baixar la barrera dels 10 punts (32-41) a dos i mig per al descans i la millora ha estat evident, ja que al descans només perdien per 5 punts (37-42).

Esforç sense recompensa

Seguint la bona dinàmica amb la qual els blaugranes han arribat al descans, els joves del Barça Lassa B es posaven per davant (47-46) després de cinc punts consecutius de Gerun, en el minut 5 del tercer quart. La igualtat es mantenia al llarg del quart i al final d'aquest s’arribava amb un 53 a 55.

La igualtat continuava a l’inici del darrer període. Amb un dos més un de Dedovic, el marcador reflectia un 58 a 60 a sis minuts per al final. Tot i el bon joc interior del rival, un triple de Marc Garcia tornava a posar pressió sobre els gallecs: 61 a 65 a cinc minuts del darrer quart.

S’entrava en el darrers tres minuts amb un 66 a 72 i pilota per als gallecs. Intercanvi de cistelles que deixava el marcador en 70 a 75 a manca d'1’21” per a la fi del partit. Finalment, l’experiència visitant els ha permès dominar el tram final del partit i imposar-se per 72 a 79

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Leyma Corunya (72-79)