Aicardo, baixa contra el Peníscola

Aicardo, baixa contra el Peníscola

El jugador té una lesió muscular al recte femoral de la cuixa dreta i es perdrà el partit de divendres al Palau

Jesús Aicardo serà baixa divendres que ve contra el Peníscola (21,15h, Palau Blaugrana). El jugador arrossegava molèsties des del partit de dimecres passat contra el Movistar Inter i les proves confirmen que té una lesió muscular al recte femoral de la cuixa dreta. Es perd el proper partit i l’evolució de la lesió en marcarà la  disponibilitat per als propers compromisos.

Esquerdinha, només contusió

Esquerdinha va rebre un fort cop a la zona costal en l’últim partit a la pista del Llevant. Les proves confirmen que només es tracta d’una contusió i descarten una afectació òssia. El jugador segueix amb dolor, tot i que, des d’aquest dimecres, es comença a reincorporar progressivament als entrenaments amb el grup. L’evolució de la lesió en marcarà la disponibilitat per al partit contra el Peníscola.

Dyego millora, però seguirà de baixa

Aquesta setmana també se li han fet proves a Dyego. El jugador afronta la tercera setmana de recuperació de la distensió al genoll dret que es va fer en el partit de Copa d’Espanya contra el Ríos Renovables Saragossa. Les proves confirmen que la lesió segueix l’evolució prevista i l’objectiu és que es trobi en plenes condicions per jugar la Final Four de Saragossa. De moment, però, seguirà de baixa contra el Peníscola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut