Un partit de rècord per al Barça Lassa

Un partit de rècord per al Barça Lassa

Els blaugranes superen per 65 punts el Real Betis (121-56) i estableixen un nou rècord a la història de la Lliga Endesa en diferència de punts

El Barça Lassa va completar aquest dimecres al Palau Blaugrana un altre partit de rècord. Els de Svetislav Pesic van anotar 121 punts, una xifra que no s’assolia des de feia 30 anys, el 1988 (128 punts contra el Caja Canarias), i també van estar a prop d’igualar i superar altres registres a nivell de valoració i assistències repartides. El gran rècord, però, sí que va ser superat.

I és que els 65 punts de diferència en el partit contra el Real Betis Energía Plus (121-56) es converteixen en la diferència més gran entre dos equips des que es disputa la Lliga ACB (1983). L’anterior rècord, de 59 punts a favor, era també del Barça Lassa i es va aconseguir l’any 2013 en un triomf contra el CB Valladolid (109-50). Així doncs, els homes de Svetislav Pesic van fer història al Palau en un triomf en el qual tot l’equip es va sentir important.

Tercera màxima valoració històrica

Cal destacar que el Barça Lassa, tot i no ser xifra rècord, va repartir 32 assistències, la setena millor marca de la història a la Lliga ACB (el rècord blaugrana és de 33 i el global de 35), i també es va enfilar fins al 167 punts de valoració de tot l’equip. Aquesta xifra és la tercera millor marca de la competició, tan sols per darrere dels 179 punts de valoració que va fer el Reial Madrid en un partit contra el Fuenlabrada el curs 2015-16 i del mateix Barça, que contra el Valladolid, el 2013, va arribar als 178.

Més reptes

Un cop superat el Real Betis i haver trencat i tocat diferents rècords, el Barça Lassa enceta un tram final de temporada en què els partits a domicili seran clau per poder assolir la segona posició, que actualment ocupa el Baskonia. Els catalans tenen set jornades per davant: Unicaja, Montakit Fuenlabrada, Iberostar Tenerife i València Basket fora de casa, mentre que pel Palau han de passar el Delteco GBC, el MoraBanc Andorra i el Tecnyconta Saragossa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut