El Barça torna a posar contra les cordes a un dels equips capdavanters de la lliga (1-3)

El primer equip d’hoquei herba ha tornat a posar les coses difícils a un dels equips favorits a guanyar la lliga però l’Egara ha acabat emportant-se la victòria

El Club Egara visitava el què ja és, indubtablement, un dels camps més complicats de la lliga: el Pau Negre. El Barça ha tornat a posar les coses molt complicades a un dels equips capdavanters de la lliga però no ha pogut acabar emportant-se la victòria.

El Barça no ha trigat ni dos minuts en mostrar-se com un rival dur, ja que en el primer minut de joc Quim Malgosa ha avançat els blaugranes. Un avantatge però que els visitants han pogut recuperar dos minuts més tard, gràcies a la transformació d’un penal córner. De fet, aquest ha estat l’únic gol de penal córner que els visitants han pogut anotar dels 10 que han llançat gràcies a les grans intervencions del porter blaugrana, Cristian Peñalba.

Amb el pas dels minuts l’Egara s’ha anat fent amb el control de la possessió i de les ocasions. Els dos gols dels visitants han arribat en moments durs psicològicament per als blaugranes. L’1 a 2 ha arribat en el minut 19 de partit (el segon minut del segon quart), mentre que l’1 a 3 ha arribat amb un gol sobre la botzina del final del tercer període. Tot i que el Barça ha assetjat la porteria de l’Egara en els últims minuts del partit, el marcador no s’ha mogut.

Oriol Torras: “ens falta un petit pas per guanyar els equip top”

Després del partit el tècnic blaugrana, Oriol Torras, ha assegurat que “per guanyar els equips top de la lliga necessites tenir-ho tot a favor”. Tot i la derrota Torras ha assegurat estar content amb l’actuació del seu equip ja que “un cop més hem posat les coses molt difícil al nostre rival”. D’altra banda, el tècnic blaugrana ha recalcat la diferència que hi ha entre els principals equips de la lliga i equips com el Barça, però assegura que tot i que “ens falta un petit pas per guanyar els equip top”, la diferència és cada vegada menor.