FC Barcelona Lassa - Khimki: Últim partit europeu del curs al Palau

FC Barcelona Lassa - Khimki: Últim partit europeu del curs al Palau

Els blaugranes reben un conjunt rus que es juga quina serà la seva posició final de la Lliga Regular (dijous, 21h)

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h i en directe per Esport3 i Movistar+, el Khimki rus, que actualment és el vuitè classificat i que es juga moltes coses en l’última jornada. El conjunt que entrena Geoegios Bartzokas, exentrenador blaugrana, pot acabar entre la sisena i la vuitena posició a la Lliga Regular. El Barça Lassa, per la seva banda, vol acabar amb bon sabor de boca un curs europeu en el qual no ha pogut acabar entre els vuit primers.

El rival

Compta amb molts jugadors de primer nivell, que combinen físic amb anotació. El seu jugador més perillós és l’escorta Alexey Shved, que anota 21,7 punts i reparteix més de cinc assistències per partit. A més, el conjunt rus compta a les seves files amb jugadors com Anthony Gill (10,7), Tyler Honeycutt (10), Thomas Robinson (8,5 i 5,9 rebots), Malcolm Thomas, Stefan Markovic, James Anderson, Charles Jenkins o Sergei Monia, entre d’altres. Actualment el Khimki té un balanç de 16 triomfs i 13 derrotes.

El Barça

Els homes de Svetislav Pesic volen acabar la temporada a Europa amb una victòria davant de l’afició. Els blaugranes, que venen de vèncer per 83-107 l’Anadolu Efes en l’últim partit disputat a l’Eurolliga, són conscients de la dificultat del partit, perquè el rival s’hi juga molt. Pesic no podrà comptar en aquest partit amb Rakim Sanders, que segueix recuperant-se, ni tampoc amb Séraphin, baixa després de ser operat del genoll.

Les declaracions

Svetislav Pesic

“Es l’últim partit del curs a l’Eurolliga i hem d’acabar bé una temporada en la qual no hem estat al nivell en el que ha d’estar el Barça Lassa”.

“Hem estat entrenant molt bé durant aquesta setmana. Serà un partit molt físic, perquè el Khimki és un equip que juga en transició i sap córrer molt bé. Per a ells és un partit decisiu i sabem que donaran el màxim”.

Sasha Vezenkov

“El nostre gran objectiu és jugar bé i guanyar aquest partit. També tenim un partit important el cap de setmana, però ara mateix només pensem en el Khimki”

“Com a jugadors, com a Barça, el que hem d’intentar és guanyar cada partit que juguem. És el que hem d’aconseguir i per això treballem tota la setmana”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut