L’Atlètic Valladolid, rival als quarts de final de la Copa del Rei

L’Atlètic Valladolid, rival als quarts de final de la Copa del Rei

El Barça Lassa disputarà el seu partit contra un rival al qual ha guanyat els dos partits de Lliga

L’Atlètic Valladolid serà el rival del Barça Lassa als quarts de final de la Copa del Rei d’handbol. L’equip val·lisoletà, actual novè classificat a la Lliga, serà el primer escull blaugrana de cara a revalidar el títol. El rival, en una hipotètica semifinal, serà el guanyador de l’enfrontament entre el Granollers i el Puente Genil.

El Barça Lassa era un dels dos caps de sèrie del torneig, juntament amb l’Ademar de Lleó, amb el qual no es podria creuar fins a una possible final. La fase final de la Copa del Rei es disputarà els dies 4, 5 i 6 de maig al Madrid Arena.

El conjunt blaugrana ja va superar el conjunt de Pucela a la Lliga per 29-30 el 17 de març. I al matx d’anada, corresponent a la jornada 7 i disputat al Palau Blaugrana, el Barça Lassa va aconseguir un contundent 39-25. El representant del Barça Lassa al sorteig dut a terme a la Galería de Cristal del Palacio de Cibeles de Madrid ha estat Aleix Gómez, que ha estat l’encarregat d’extreure la bola de l’Ademar, l’altre cap de sèrie de la competició.

Aleix Gómez: "Ens ha tocat un rival que ens va posar les coses molt difícils a casa seva"

L’extrem català ha fet una petita valoració del sorteig per a www.fcbarcelona.cat. El blaugrana ha assegurat que ha tocat un rival molt complicat que els va posar les coses "molt difícils a casa seva", i ha recordat el triomf gràcies a un golàs de Pálmarsson a l’últim instant. Segons l’extrem, el partit "s’haurà de preparar molt bé". També ha afirmat que, per guanyar, s’haurà d’anar al Madrid Arena "molt preparats i amb l’ànsia de guanyar l’enfrontament".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut