Tres de tres al planter

Tres de tres al planter

Els tres equips més joves del futbol femení van vèncer els seus partits de Lliga del cap de setmana
En un cap de setmana sense Lliga Iberdrola ni de Segona Divisió pels compromisos de les seleccions absolutes i territorials, els equips de la base femenina que van competir van ser els tres més joves. I ho van fer amb triomfs clars. A continuació els repassem:

Juvenil-Cadet – Vic-Riuprimer (7-0)
Després de la conquesta a la setmana anterior del torneig a Madrid, el Barça es manté en la pugna pel títol. El bon moment de les blaugranes va quedar de manifest des de l’inici del partit a la Ciutat Esportiva. Ben aviat, la trigolejadora Bruna Vilamala va avançar les locals i posteriorment també veurien porta Laura Linares, Laura Mas Serra, Viktoria Adrianova i Laura Lobo en una victòria incontestable.

Infantil-Aleví – Tancat (5-2)
En un duel corresponent a la penúltima jornada del campionat, les culers es van imposar en un duel exigent. Noah Bezis (2), Nina Pou, Naiara Tarifa i Laia Martret van ser les golejadores. Passi el que passi en el darrer partit, el conjunt dirigit per Jesús López serà segon.

Llerona – Aleví-Benjamí (1-5)
La mateixa posició que assoliran les més menudes. En un partit ajornat amb anterioritat, les barcelonistes van recuperar el camí del triomf gràcies a un hat-trick de Cèlia Segura i als altres gols de Noa Jiménez i Andrea Cano. Ara, l’equip tancarà la Lliga el proper cap de setmana a casa amb el Mollet.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut