L’Infantil B guanya la Santander Cup

L’Infantil B guanya la Santander Cup

L’equip de David Sánchez supera a la Juventus a la final (1-0), amb gol de Joan Anaya, i signa un torneig perfecte a Alemanya on ha guanyat set partits i no ha encaixat cap gol

CADET  A – GIRONA

Empat amb sabor a victòria (2-2)

El Cadet A surt més reforçat que mai d’aquesta jornada tot i l’empat a casa contra el Girona (2-2). Per què? Doncs per què va saber igualar, amb bon futbol en una gran segona part, el 0-2 advers al que el van portar els seus propis errors en els primers 10 minuts de partit i per què l’Espanyol va perdre per 2-1 al camp del Cornellà. El Barça lidera ara la classificació amb 7 punts de diferència respecte els blanc-i-blaus quan només queden 18 punts en joc. Una diferència que era impensable quan Dapaah (m. 2) i Jodar (m. 9) van posar al Girona amb un 0-2 favorable. Però el Barça es va refer i va aprofitar l’expulsió del jugador visitant Planas per imposar el seu joc d’atac. Franc Artiga va canviar a un 3-4-3 que li va donar resultat gràcies a l’encert de Jaume Jardí (m. 65) i Robert Navarro (m. 72). El Barça jugarà la propera jornada al camp del Llagostera, onzè classificat.

TERLENKA BARCELONISTA - CADET B

El títol de Lliga a tocar (1-1)

El Cadet B ja té el títol de Lliga a tocar. Els nois de Sergi Milà tindran la primera oportunitat de proclamar-se campions la propera jornada si guanyen al Viladecans a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el Nàstic B i la Rapitenca ensopeguen en els seus respectius partits. L’empat del passat dissabte al camp del Terlenka Barcelonista (1-1) queda en una anècdota ja que els blaugranes van ser molt superiors però no van estar encertats de cara al gol. Fermín va obrir el marcador al minut 26, però els locals van empatar el matx al minut 66 gràcies a una acció de Francisco. El Cadet B, que suma 77 gols a favor i només 20 en contra, avantatja en 16 punts al Nàstic B i en 17 punts a la Rapitenca i el Viladecans quan només queden 21 punts per disputar. El Barça tindrà, per tant, la primera oportunitat de guanyar la Lliga aquesta propera setmana.

INFANTIL A - SANT ANDREU

Poder ofensiu en un partit molt complert (5-0)

Els blaugranes es van imposar amb solvència al Sant Andreu gràcies a la seva solidesa defensiva i el seu gran poder ofensiu, que ja suma 88 gols en el que va de Lliga. En aquesta ocasió els protagonistes golejadors van ser Pol Muñoz (m. 3), i Jordi Coca i Xavier Planas, amb dos gols cadascun. Amb aquesta victòria, l’Infantil A de Carles Martínez segueix imparable com a líder de la competició, amb 7 punts d’avantatge respecte la Damm i nou respecte un Espanyol que té un partit menys, i ja té el cap el partit de la propera jornada que l’enfrontarà al Gimnàstic de Tarragona, novè classificat.

INFANTIL B – SANTANDER CUP

Campions després de superar a la Juventus a la final (1-0)

Extraordinari torneig el que ha signat l’Infantil B a Alemanya. Els nois de David Sánchez s’han proclamat campions després de superar a la Juventus a la final amb un gol de Joan Anaya (1-0). El triomf a la final va ser la cirereta a un torneig espectacular on els blaugranes van guanyar set partits i no van encaixar cap gol en contra. A la primera fase van superar successivament a la Juventus (2-0), FC Basel (3-0), FC Wegberg Beeck (6-0), FC Kopenhagen (2-0) i Borussia Mönchengladbach (4-0). A les semifinals, es van imposar al Colònia amb dos gols d’Iker Bravo, que, precisament, va ser escollit MVP del Torneig. És el quart torneig de prestigi que guanya aquest any l’Infantil B després de la World Challenge Cup, al Japó, LaLiga Promises, a Tenerife, i el Torneig de Saint Kevin’s, a Irlanda.

CAN RULL  - ALEVÍ A

Sense donar cap opció al rival (0-7)

Triomf solvent de l’Aleví A de Marc Serra. Els set gols dels culers, líders amb 14 punts d’avantatge sobre la Damm B, van servir per endur-se la victòria número 22 en la competició domèstica. Ben aviat es va albirar el triomf dels blaugranes gràcies a dues dianes en els 15 primers minuts, obra d’Arnau Pradas i Pau Prim, que també va anotar el tercer gol. Bryan Ramírez (2), Jan Quiles i Ianis Tarba van completar el 0-7 definitiu. En el següent matx, l’Aleví A contra el Cornellà B, tercer classificat, intentarà donar continuïtat al seu pas triomfant per lliga, on solament ha perdut un partit.

ALEVÍ B - SANT CUGAT ESPORTS

Triomf solvent (5-1)

L’Aleví B de Jordi Pérez es va imposar per 5-1 al Sant Cugat Esports en el partit de la jornada 23. Guiats per Nicolás Exposito, amb un doblet, i per Tomàs Noel Marqués, amb un hat-trick, els blaugranes es van endur un resultat més que positiu. Va significar el triomf 22 en competició domèstica i  seguir com a líders de la Lliga, amb quatre punts d’avantatge respecte un Espanyol A que té un partit menys. El següent matx dels culers serà al camp del Cornellà A, catorzè classificat.

FONTSANTA-FATJÓ – ALEVÍ C

De tres en tres (0-12)

Imparable. Amb aquest adjectiu podem descriure la tasca que estan desenvolupant els nois de Daniel Horcas en Lliga. 22 partits i 22 victòries amb un poder ofensiu i defensiu incontestable. El matx davant el Fontsanta-Fatjó no va ser una excepció i des de l’inici del partit els culers van apoderar-se del control.

L’Aleví C solament va tardar un minut a marcar el primer gol, obra de David Saéz. La sinergia golejadora del partit la van formar: Shane Kluivert (2), Gibert Jordana (3), Landry Cephas (2), Joel Escaler, Lamine Yamal i Marc Bernal. D’aquesta manera, els blaugrana dominen amb mà de ferro la competició domèstica de la qual en són líders indiscutibles amb 13 punts d’avantatge respecte el Cornellà C. El següent partit serà contra el Cubelles, que ocupa l’onzena plaça.

ALEVÍ D – RACING SARRIÀ

Treballada victòria  (2-1)

L’Aleví D va emportar-se una suada victòria en el matx que va disputar contra el Racing de Sarrià. Malgrat avançar-se per partida doble al marcador mitjançant Jan Martínez i Lassana Diaby, els visitants van aconseguir retallar distàncies gràcies a Lucas (m. 49) i donar emoció al partit fins al final. No obstant això, l’equip de Pau Moral és un líder sòlid i no va deixar escapar els tres punts de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La propera jornada els culers, que avantatgen en sis punts a l’Europa B, visitaran el camp de la Penya Barcelonista Collblanc Sants, desè classificat.

VILA OLÍMPICA – BENJAMÍ A

Tot l’equip mulla (1-9)

Insòlit. Menys els porters, tot l’equip d’Óscar Jorquera va aconseguir marcar un gol, fet que va suposar superar la barrera de les 200 dianes aconseguides aquesta temporada. Els culers que van mullar van ser Jordi Pesquer, Roger Casadevall, Albert Vicens, Arnau Marés, per partida doble, Jaume Gabriel Aghayedo, David Julià, Nil Teixidor i Samakou Nomoko. Un gran partit del Benjamí A que resulta imparable per tots els equips de la Lliga. El proper partit dels blaugranes, líders amb 11 punts d’avantatge respecte un Cornellà B que té dos partits menys disputats, serà al camp del Can Rull.

BENJAMÍ B – MOLLET

Segueix la ratxa (4-0)

El conjunt de Juanan  Gil es va imposar amb molt treball al Mollet, en el partit corresponent a la jornada 23 del campionat. Els jugadors culers que van aconseguir marcar van ser Biel Cabezas (m. 4), Boussou William (m. 21), David Juan (m. 25) i Pol López (m. 40), que va tancar el marcador. L’equip blaugrana, líder amb 11 punts d’avantatge respecte l’Espanyol A, ja té el cap en el pròxim partit que serà enfront el Jàbac i Terrassa, dotzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però abans l’equip jugarà el seu partit ajornat de Lliga contra la Damm A el proper dimecres 11 d’abril a les 19.00 hores.

L’HOSPITALET B – BENJAMÍ C

El líder no falla (0-5)

Els blaugranes van superar a l’Hospitalet B per un contundent 0-5 en el partit corresponent a la jornada 22 del campionat de Lliga. Els nois d’Albert Puig van posar la maquinària golejadora en marxa a través de Raúl Expósito, que va aconseguir dos gols en dos minuts. El va seguir Michal Zuk, amb dos dianes més, i Jordi Pesquer, que va tancar el marcador al minut 48. El Benjamí C, líder amb sis punts d’avantatge respecte el Cornellà D, segueix sense conèixer res que no sigui la victòria i ja pensa en el pròxim partit que els enfrontarà al Sant Joan Despí, onzè classificat, que visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ D – FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA B

Golejada inapel·lable (15-1)

No cal afegir molt més a la victòria que el Benjamí D va aconseguir en el seu duel contra la Fundació Esportiva Grama B. Malgrat que els visitants van avançar-se al marcador, el conjunt de David Sánchez va saber refer-se i va començar el festival golejador. Iván Campillo en va aconseguir quatre gols; Omar Boiro, Ismael Ziani, Aisher Font i Fernando Mazón, dos cadascun, i Pedro Demiddi, Bryant Villalba i Ethan Rodríguez, un cadascun. Després d’aquesta victòria, els culers, segons a només tres punts del líder, L’Hospitalet A,  ja pensen en la propera jornada on jugaran contra el Santboià, que ocupa posicions de descens.

ESCOLA COLLBLANC-TORRASSA – PREBENJAMÍ

Remuntada i liderat (3-5)

Gran jornada pels blaugranes gràcies a la victòria suada enfront l’Escola Collblanc-Torrassa i la punxada del Pubilla Casas. No obstant això, l’equip de Dani Segovia va haver de treballar-se  el partit i remuntar un resultat desfavorable de 3 gols a 1. Gràcies als gols de Roc Martínez, Erik Rodríguez, Ignasi Bassas i al doblet de Sergi Font, els barcelonistes, líders ara amb dos punts d’avantatge sobre el Pubilla Casas, han fet un pas endavant importantíssim per a poder endur-se la Lliga. En la pròxima jornada rebran la visita de l’Atletic Sant Just, cinquè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut