Xavi Pascual: “Hem de lluitar pel que queda”

Xavi Pascual: “Hem de lluitar pel que queda”

El Barça Lassa només ha pogut fer un entrenament, encara sense sis internacionals, abans de tornar a la competició rebent el Bidasoa Irún al Palau aquest dimarts

Després d’una setmana de desconnexió, amb compromisos internacionals per a gran part de la plantilla, el Barça Lassa torna aquest dimarts (20:30 hores) a la competició amb la visita del Bidasoa Irún al Palau. Amb la Lliga Asobal a la butxaca, i fora de la Lliga de Campions, els blaugrana afronten la recta final de la temporada amb el repte de seguir invictes i aixecar l’últim títol del curs, la Copa del Rei. Així ho ha assegurat Xavi Pascual després de l’únic entrenament que ha pogut fer l’equip abans del partit: “Només ens queda mirar endavant i lluitar pel que queda”.

A l’entrenament encara no han pogut ser-hi alguns internacionals, que han arribat a Barcelona aquest mateix dilluns. Així, amb l’equip encara sense tots els efectius, Xavi Pascual ha dirigit el grup amb la mirada posada en els propers partits. “Ens falten jugadors que encara no han arribat; hem preparat alguna cosa, i abans del partit veurem el vídeo per acabar d’ajustar detalls”, ha explicat el tècnic. A continuació, ha confirmat que “els que han arribat estan bé, sense problemes físics”.

Després de quedar fora de la lluita per la Lliga de Campions, Xavi Pascual ha estat clar: “Ens hem quedat sense un dels grans objectius de la temporada, i només ens queda mirar endavant”. A partir d’aquí, el tècnic culer ha assegurat que “el que ve ara és el partit contra el Bidasoa”. Un equip basc del qual ha explicat que és “capaç de plantar cara a qualsevol equip”. “Poden utilitzar diversos sistemes, i tenen jugadors hàbils que creen problemes”, ha afegit.

El d’aquest dimarts serà el primer de dos partits en quatre dies, ja que el proper divendres (20:30 hores) el Barça Lassa repetirà cita al Palau, en aquest cas amb el derbi contra el Fraikin Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut