Local

El pavelló Juan Carlos Navarro s’acomiada amb la mel a la boca

El Barça CBS disputarà aquest dissabte l’últim partit com a local després d’una temporada en la qual les blaugranes han fregat les fases d’ascens en el seu primer any en aquesta categoria

La lliga Femenina 2 s’acomiadarà aquest dissabte del pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Això sí, ho farà per tornar la propera temporada gràcies a la magnífica campanya que el primer equip del Barça CBS ha realitzat.

Una campanya de somni

El conjunt dirigit per Mateo Rubio rebrà dissabte el Patatas Hijolusa en l’últim partit com a locals de les blaugranes. El Juan Carlos Navarro ha estat una pista de somni per a les catalanes que han guanyat 9 enfrontaments dels 12 que han disputat a casa. Una estadística que es suma als bons resultats, també fora de casa, en la que ha estat la primera temporada de l’equip a la Lliga Femenina 2.

Finalment el Barça CBS no serà a les fases d’ascens a la màxima categoria espanyola de bàsquet femení, tot i haver estat bona part de la temporada entre les quatre millors de la lliga. Un fet però, que no li treu mèrit a una temporada per emmarcar de les blaugranes que volen acabar d’arrodonir fent un bon paper en els dos últims compromisos d’enguany.

Més notícies aquí