Sergi Panadero: “Al Palau hem de ser molt forts”

Sergi Panadero: “Al Palau hem de ser molt forts”

El ‘9’ blaugrana, que encadena 15 temporades al Barça Lassa, subratlla la transcendència del partit d’aquest dissabte: “anem a guanyar, no tenim cap altre objectiu”

Està disputant la seva quinzena temporada al Barça Lassa. Les ha vist de tots colors i sap perfectament quins són els partits claus d’una temporada, com el d’aquest dissabte al Palau Blaugrana (17.45 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) contra el Follonica. “Anem a guanyar, no tenim cap altre objectiu”, assegura Sergi Panadero en una entrevista amb Barça TV.

Per poder disputar la setena semifinal consecutiva de la Lliga Europea, cal afrontar la tornada dels quarts de final com una autèntica final: “Al Palau hem de ser molt forts, no els hem de donar cap segon de tranquil·litat”, expressa el segon capità.

Panadero, blaugrana des de la temporada 2003-04, sap que és molt complicat treure un bon resultat de la pista del Follonica (balanç de dues victòries, un empat i tres derrotes). “Amb el 3-3 tampoc podíem anar més forts del compte perquè estàvem a una falta de la desena i donem el resultat per bo”. Ara toca demostrar la màgia del Palau!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut