La Pasqua de Kamil Syprzak

La Pasqua de Kamil Syprzak

Dins del programa ‘Històries’ de Barça TV, el pivot del Barça Lassa ensenya una de les tradicions de Polònia durant la Setmana Santa

Tot i que l’handbol no s’ha aturat, són dies de celebracions tradicionals per la Setmana Santa, i dins del vestidor del Barça Lassa hi ha nombroses formes diferents de celebrar-la. Amb nou nacionalitats diferents, cadascú ho celebra d’una manera, i, en aquest cas, coneixem una de les tradicions de Polònia. De la mà de Kamil Syprzak, Barça TV mostra, en el seu programa ‘Històries’, un dels costums dels polonesos en aquestes dates.

Syprzak visita el ‘Polka Bar celona’, un bar polonès molt proper al Palau Blaugrana, on es troba amb un dels seus propietaris, que curiosament també es diu Kamil –“no és un nom gaire comú”, aclareixen tots dos. El ‘21’ del Barça Lassa explica com és la Setmana Santa a Polònia, i com la viu ell amb la seva família. A continuació, ens ensenya una activitat pròpia d’aquests dies, que consisteix a pintar ous. El blaugrana mostra com es fa, quines maneres hi ha de fer-ho, i quin n’és el resultat. Una curiosa manera de conèixer una mica més els nostres jugadors fora del 40x20.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut