Insígnia d'or i brillants per a una llarga vida de sentiment blaugrana

Insígnia d'or i brillants per a una llarga vida de sentiment blaugrana

El president Josep Maria Bartomeu lliura el guardó dels 75 anys als darrers 21 socis que es van fer del Club l'any 1943

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous el darrer acte d’entrega de les insígnies d’or i brillants als socis que es van vincular al Club l’any 1943 i que aquest 2018 compleixen 75 anys de fidelitat al Barça. El president Josep Maria Bartomeu ha lliurat les insígnies als 21 socis que han estat presents a aquest homenatge.

L’acte, celebrat a la Llotja President Suñol del Camp Nou, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció en què els socis, acompanyats pels seus familiars, han rebut un reconeixement als 75 anys de vida barcelonista.

Els socis guardonats van incorporar-se al Club l’any 1943, en un període difícil de postguerra, i en uns moments molt durs per al nostre país i per al FC Barcelona. Un cop acabada la Guerra Civil el Club tenia 3.486 socis, però quatre anys després dels foscos anys del conflicte bèl·lic, ja es va fer evident un notable increment en el nombre de socis que va arribar als 19.500, en una societat en què el futbol tornava a recuperar el seu lloc de privilegi dins la preferència dels ciutadans.

Els socis que han rebut la seva insígnia d’or i brillants van fer-se socis del Barça de molt joves i han mantingut tota una vida de sentiment i amor al Club, significant tot un model per a les generacions de socis que han vingut al seu darrere, i com ha dit el president Bartomeu "durant tot aquest temps vosaltres heu viscut moments de tristesa i de molta alegria. Aquesta setmana estem molt decebuts per l'eliminació de la Champions, però també és veritat que en els darrers anys heu pugut viure molts èxits i la millor època del Club".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut