Centrats en l’sprint final de lliga

Centrats en l’sprint final de lliga

El Barça Lassa no pot fallar a Santiago si vol acabar la lliga regular entre els dos primers classificats i per això Andreu Plaza demana “màxima concentració” i remarca que “primer la lliga i després, la Champions”

“Encara no podem pensar en la Final Four perquè tenim un partit importantíssim aquest divendres a Santiago i toca estar concentrats”, aquest és el missatge clar que ha volgut enviar el tècnic Andreu Plaza a la prèvia del partit Santiago Futsal-Barça Lassa. I no li falta raó a Plaza. A falta de dues jornades per al final de la lliga regular, el Barça Lassa és segon a la classificació amb dos punts més que ElPozo, que té un partit menys, i a quatre punts del líder Movistar Inter.

Molt en joc

Si el Barça Lassa necessita el triomf per acabar entre els dos primers classificats, el Santiago Futsal encara s’hi juga més. Els gallecs són ara mateix l’equip que marca la permanència amb els mateixos punts que O Parrulo i en les tres jornades que falten els dos conjunts gallecs viuran un pols intens per salvar la categoria. “La necessitat que tenen de puntuar els fa especialment perillosos, tot i que això també pot jugar a favor nostre si som capaços de jugar amb la seva ansietat”, explica Andreu Plaza. I una prova que no valen les confiances és que en l’últim partit a casa el Santiago va superar per golejada al Cartagena (8-1).

Torna Aicardo

Jesús Aicardo ha rebut l’alta mèdica de les molèsties musculars que el van apartar de l’últim partit a la pista del Llevant i ha entrat a la convocatòria. En canvi, Dyego continua de baixa per lesió i tampoc viatgen ni Roger ni Rafa López. “Ha sigut un any complicat a nivell personal per culpa de les lesions però ara em sento bé i torno amb moltes ganes”, explica Aicardo. Precisament Aicardo va jugar a Santiago entre el 2008 i el 2012, abans de venir al Barça. “Els hi dec molt i sempre he dit que un ha de tenir memòria i ser agraït”, reconeix l’andalús que no es refia un pèl del rival d’aquest divendres. “Estic segur que tant l’equip com l’afició ho donaran tot perquè s’hi juguen la vida i ens ho posaran molt difícil”, diu Aicardo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut