Jordi Cardoner lliura la insígnia de plata a 120 socis del 1993

Jordi Cardoner lliura la insígnia de plata a 120 socis del 1993

El vicepresident primer del Barça recorda que, "tot i la recent decepció per l'eliminació a la Champions, heu viscut els millors 25 anys de la història del Club"

Un total de 120 socis han rebut aquesta nit la insígnia de plata del Club pels seus 25 anys com a membres del Barça, en un acte celebrat a l'Auditori 1899 i al qual ha assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus.

Aquest nou lliurament d'insígnies de plata, que ha estat dividit en dues convocatòries per no allargar l'espera dels assistents, ha estat destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l'any 1993, l'any posterior a la consecució de la primera Copa d'Europa, en plena època del Dream Team de Johan Cruyff, i que han pogut viure els millors anys de la història blaugrana.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que es van treure el seu primer carnet en un època molt especial: "Us vau fer socis en un període d'èxits i malgrat la decepció de l'eliminació d'aquesta setmana a la Champions, heu pogut viure uns anys fantàstics. Ara cal posar la il·lusió en la lluita pels dos títols als quals encara optem aquesta temporada: la Lliga i la Copa".

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el bon moment econòmic de l'entitat i la força social que té el Barça i que, segons ha dit Jordi Cardoner, "ens converteix en el club més estimat i admirat del món".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut