Xavi Pascual: “Jugar contra el Granollers té una dificultat afegida”

Xavi Pascual: “Jugar contra el Granollers té una dificultat afegida”

El tècnic blaugrana, que repetirà llista de convocats, creu que el derbi del Palau serà “competit” i que no tindrà res a veure amb el duel de la primera volta

El Barça Lassa afronta aquest divendres el segon partit de la setmana en només quatre dies, i serà tot un derbi contra el Fraikin BM Granollers. La visita del conjunt vallesà, que no guanya al Palau Blaugrana des de fa 25 anys, arriba en plena preparació de l’últim gran repte de la temporada per als homes de Xavi Pascual: la Copa del Rei. A dues setmanes de la cita que se celebrarà a Madrid (4, 5 i 6 de maig), els blaugranes es preparen amb els partits d’una Lliga Asobal que ja s’ha guanyat matemàticament. Tot i així, els reptes són importants i l’equip està centrat. “L’equip ha de passar un temps de dol, però s’ha d’acabar ja i centrar-nos en la competició”, ha assegurat el tècnic blaugrana davant dels mitjans un cop acabat l’últim entrenament previ.

Fora d’Europa i amb el títol de Lliga a la butxaca, el Barça Lassa se centra en l’objectiu de la Copa. En aquest camí, el Granollers serà una bona prova, ja que ocupa la tercera posició i lluita per assegurar una posició europea. “Jugar contra el Granollers té una dificultat afegida; contra nosaltres juguen millor aquí (al Palau) que a casa seva”, ha afirmat Xavi Pascual. El tècnic, a més, ha remarcat que els vallesans “estan en un bon moment, a un pas de la F4 de l’EHF Cup i traient els partits endavant”.

Un rival competitiu

L’últim precedent és la golejada de la primera volta a Granollers (19-43), però per al tècnic blaugrana aquell resultat “no va ser normal”. “Es van donar totes les circumstàncies possibles”, ha afegit en aquest sentit. Per a aquest divendres, Pascual s’espera “un Granollers híper competitiu com sempre que juguen al Palau”. “Ells vindran a guanyar, no pot ser d’una altra manera coneixent el seu entrenador, l’Antonio Rama”, ha explicat a continuació.

El derbi arriba tres dies després de la victòria contra el Bidasoa Irún, també al Palau, per 29-26. Un partit que es va complicar, i que Xavi Pascual ha intentat explicar: “És una setmana estranya, després de l’eliminació de la Champions i d’uns dies amb partits internacionals; ara el més important és treure els resultats”. El tècnic, a més, ha informat que repetirà la llista de 16 jugadors que van jugar l’últim partit.

Després de la disputa del derbi, que serà a les 20:30 hores, l’equip celebrarà el tradicional sopar de celebració del títol de Lliga Asobal, aconseguit fa unes setmanes a la pista del Ciudad Encantada de Conca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut