Local

Èxit rotund de la 5a edició del torneig ‘Enganxa’t als bons hàbits’

Un total de 24 equips de nois i noies de 12 a 18 anys van participar en aquest torneig que pretén inculcar l'adquisició dels bons hàbits

Un total de 250 nois i noies van participar en el 5è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 ‘Enganxa't als bons hàbits’ el dissabte 14 d’abril, organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Teampartners, amb el patrocini de les Escoles Universitàries Gimbernat.

Els 250 participants es van repartir en 24 equips i 2 torns. Els 12 equips compresos d’alumnes de 1r a 3r d'ESO van jugar a les instal·lacions del ZEM Guinardera de 9 a 12 de la nit, i els de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat van jugar en un segon torn, de les 10 de la nit a la 1 de la matinada al Camp Municipal de Can Magí.

L’'Enganxa’t als bons hàbits' és una activitat esportiva, lúdica i formativa adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys de Sant Cugat del Vallès amb l’objectiu d’inculcar-los l'adquisició de bons hàbits. Un esdeveniment que ha resultat exitós en les seves cinc edicions i ja s’ha convertit en un referent entre els joves santcugatencs.

Tots els equips van participar en els tallers de sensibilització dels bons hàbits que l’empresa ‘1 segon’ va dissenyar específicament per a aquesta activitat. Els tallers van girar al voltant de les begudes energètiques, els còctels sense alcohol, la visió distorsionada, la gestió de l’expectativa i la frustració i el menú conscient.

El 5è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 'Enganxa't als bons hàbits' forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018 i va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i del FC Barcelona.

Més notícies aquí