Santander frena el Barça d’hoquei herba

L’equip masculí va acabar perdent en un partit molt igualat al camp del RS Tenis (5-4) mentre que les noies no van poder fer res a casa de les terceres classificades (6-1)

Cap de setmana complicat per a la secció d’hoquei herba la qual va tenir doble enfrontament a Santander. L’equip masculí s’enfrontava al RS Tenis en un partit a priori assequible, i les noies visitaven el CH Sardinero en un matx complicat davant les terceres classificades.

El conjunt d’Oriol Torras frena però no s’atura

El matx davant el RS Tenis va estar marcat per la igualtat entre els dos equips. De fet, en el primer període cap dels dos conjunts va ser capaç de moure el marcador. Ja en el segon període, els locals es van avançar però pocs minuts més tard, Santi Donoso va empatar el matx (1-1).

Després del descans el matx va embogir, i van començar a arribar els gols. Els locals van anotar fins a en quatre ocasions, mentre que Eduard Garriga, Fergus Dunn i Anthony Boschman van anotar pel Barça. Al final victòria local per un ajustat 5 a 4.

Cal destacar que tot i la derrota, el conjunt dirigit per Oriol Torras, manté la sisena posició, empatat a 14 punts amb el CD Terrassa.

Tot igual en la lluita per la permanència

A falta de tres jornades l’equip femení segueix en una bona posició de cara a la permanència. Tot i la derrota d’aquesta setmana al camp del CH Sardinero per 6-1, les blaugranes segueixen en sisena posició amb 3 punts d’avantatge sobre les posicions de descens (tot i que els dos equips que ocupen aquestes posicions tenen un partit menys).

Les blaugranes s’ho jugaran tot en els dos següents partits en els quals rebran al Pau Negre al Castelldefels i a la Reial Societat.