El Barça CBS tanca amb victòria una temporada excel·lent (72-77)

Les blaugranes van haver d’anar a la pròrroga per acabar guanyant l’Añares Rioja ISB i tancar la primera temporada a Lliga Femenina 2 amb el millor sabor de boca

El primer equip de la secció de bàsquet femení del Barça va acabar la temporada amb victòria en un partit que es va haver de decidir a la pròrroga però que va acabar emportant-se el conjunt català per 72 a 77.

Lluitant fins al final per acabar la temporada amb victòria

En el primer període les blaugranes van imposar el seu joc i van donar un cop sobre la taula obrint una avantatge de 13 punts que semblaven indicar un partit còmode per al Barça (14-27). Però abans del descans les locals van tornar a ficar-se dins del partit amb un parcial de 17-10 que deixava el 31 a 37 al descans.

A la represa el matx va seguir amb la igualtat del segon període i al final del tercer quart, el Barça arribava amb un punt d’avantatge a falta de 10 minuts per disputar-se (53-54). Ja en l’últim període, un parcial de 13 a 12 a favor del conjunt local, va acabar portant el matx a la pròrroga. Va ser aquí quan les blaugranes van tornar a prémer l’accelerador i van acabar emportant-se el partit per 72 a 77.

Un primer any que il·lusiona

Amb aquesta victòria el Barça CBS acaba la seva primera temporada a la Lliga Femenina 2 amb 14 victòries en 26 jornades, uns resultats que el deixen en sisena posició. Tot i que en el tram final de temporada el conjunt dirigit per Mateo Rubio ha patit més del compte, les blaugranes han estat en la lluita pel play off d’ascens bona part de la temporada amb una primera volta per a emmarcar.