Andreu Plaza: “La Final Four arriba en el moment adequat”

Andreu Plaza: “La Final Four arriba en el moment adequat”

L’entrenador del FC Barcelona Lassa ha parlat en la prèvia del partit de semifinals de la UEFA Futsal Cup contra el Movistar Inter, i ha assegurat que l’equip respira confiança i ambició

El FC Barcelona Lassa es troba a 24 hores del debut a la Final Four de Saragossa. L’equip que dirigeix Andreu Plaza debutarà contra el Movistar Inter, l’actual campió, en unes semifinals potents i d’altura. El repte d’aconseguir aixecar el títol és complicat, però la confiança es manté intacta. I la dinàmica amb què arriba l’equip blaugrana ajuda a fer-la créixer. “Les sensacions són bones. L’equip arriba anímicament preparat, i els darrers resultats ens fan pensar que estem en el bon camí. Hi creiem, i més perquè per primera vegada puc comptar amb els 15 disponibles. Això ens fa pensar que arribem en el moment adequat per disputar aquest partit”, ha dit l’entrenador blaugrana, un Andreu Plaza que, juntament amb els seus homòlegs de l’Inter (Jesús Velasco), el Györ (l’exblaugrana Javi Rodríguez) i l’Sporting (Nuno Dias), ha comparegut en la roda de premsa prèvia a l’inici de la Final Four.

Respecte del partit d’aquest divendres, Plaza ha remarcat novament que “serà una eliminatòria molt igualada”, com els darrers tres partits disputats entre els dos equips, i espera que es visqui un gran duel: “Són els actuals campions d’Europa i els clars dominadors d’aquest esport en els darrers anys. Nosaltres som els aspirants per intentar destronar-los. Volem i tenim ganes de jugar com sabem i oferir un gran espectacle per fer que la semifinal sigui bona per a tots”. 

A l’altra banda hi haurà Jesús Velasco i el seu Inter, que també sap que no ho tindrà fàcil. “Sabem contra qui ens enfrontem. Serà un partit complicat, en què la concentració i l’ambició decidiran el guanyador de l’eliminatòria. Tot estarà molt igualat”.

Segon dia d’entrenament a Saragossa

El conjunt català, instal·lat a la ciutat aragonesa des de dimecres, ja ha trepitjat el Pavelló Príncep Felip. Ho va fer el primer dia, en una sessió que va servir de presa de contacte, i ho ha tornat a fer aquest dijous. Els d’Andreu Plaza han aprofitat per ultimar els detalls d’unes semifinals complicades i que determinaran quin dels dos conjunts tindrà un bitllet per a la gran final de diumenge.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut