Barça Lassa – Lloret: El camí cap a l’OK Lliga continua al Palau!

Barça Lassa – Lloret: El camí cap a l’OK Lliga continua al Palau!

(18.00 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana rep el Lloret amb la voluntat “d’imposar un ritme molt alt” en un tram final de competició “en què no hi ha marge d’error”

“Estem una mica millor que la setmana passada, però només una mica millor, i no ens podem deixar res en el camí”. Aquestes són les paraules d’Edu Castro abans de rebre el Lloret Vila Esportiva al Palau Blaugrana aquest dissabte (18.00 hores, Barça TV i OK Liga TV). Després de la important victòria contra l’Alcoi (2-5) i de l’empat entre Reus i Liceo, el Barça Lassa encapçala la classificació amb quatre punts d’avantatge. “No hi ha marge i no podem abaixar els braços en cap moment”, ha subratllat el tècnic.

L’equip ha fet aquest divendres l’últim entrenament abans de rebre la visita del conjunt de Manolo Barceló, que ocupa la tretzena posició amb 26 punts però amb la permanència gairebé garantida. “Serà un matx complicat. Hem de fer un partit que sels faci llarg”, ha dit Castro, que desitja “imposar un ritme molt alt perquè el Lloret no pugui fer les moltes coses que fan bé”. Xavi Barroso serà baixa per lesió, i la convocatòria es completarà amb el jove del filial Antonio Miguélez, que podria debutar a l’OK Lliga.

Aquest serà l’antepenúltim partit que jugarà el Barça al Palau –només falta rebre el Lloret, el Vic (1 de maig) i el Voltregà (19 o 20 de maig)–. “Encoratgem la gent a venir al Palau, perquè només queden tres partits per veure el Barça al Palau i el premi que volem és molt gran”.

Aitor Egurrola:  “Hem de guanyar els partits de casa sí o sí”

El resultat de la primera volta a Lloret va ser molt curt (0-1), fet que demostra la capacitat del Lloret per plantejar una bona defensa davant la porteria de Ferran Serra. “Va anar molt just i ells van tenir ocasions al tram final”, ha assegurat el també porter Aitor Egurrola. “El Lloret es caracteritza per resultats molts ajustats i es troben molt còmodes en aquesta mena de partits”, ha comentat el capità. I ha destacat: “Hem de guanyar els partits de casa sí o sí”.

“El Dragão Caixa és una molt bona pista”

Edu Castro i Aitor Egurrola també han comentat, davant els mitjans de comunicació, les seves sensacions després de saber que la Final Four de la Lliga Europea es jugarà al pavelló del Porto. “Allà l’hoquei és una religió. Ja vam estar-hi en la Final Four del 2013, i només podem pensar en la semifinal contra el Reus”, ha dit el tècnic. “El Dragão Caixa és una molt bona pista, és un lloc on es coneix l’hoquei i hi haurà molta gent. Érem conscients que seria a Portugal i ens sembla bé”, ha finalitzat el capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut