Deu coses que has de saber del City-Barça

Deu coses que has de saber del City-Barça

Citizens i blaugranes es veuen avui les cares en la segona semifinal de la UEFA Youth League buscant un lloc per a la gran final (17.00 hores, Bein Sports)
  1. Aquesta és la tercera vegada que el Barça juga la Final Four de la UEFA Youth League, mentre que el Manchester City debutarà a la fase final.
  2. El Barça és l’únic equip que repeteix de la Final Four celebrada la temporada passada.
  3. La solvència defensiva: els blaugranes només han rebut un gol en tota la competició, i va ser a la fase de grups en un partit intranscendent.
  4. Baixes al mig del camp: tant anglesos com catalans tenen baixes significatives al mig del camp. El City no podrà comptar amb Smith, sancionat; el Barça no podrà fer-ho amb Monchu, que està a Barcelona amb el Barça B.
  5. Dos exblaugranes a les files del Manchester City: Eric Garcia i Iancarlo Poveda, amb passat blaugrana, defensaran els interessos citizens.
  6. L’estat de forma de Carles Pérez en aquesta competició. El de Granollers ha fet cinc gols en els set partits jugats.
  7. Daniel Grimshaw, porter blue, va ser l’heroi en la classificació del City tant als vuitens com als quarts de final en dues tandes de penals.
  8. El Barça jugarà amb la tercera equipació, de color granat fosc, per la coincidència amb el blau del Manchester City, que jugarà com a local.
  9. L’Stade Colovray, on es disputarà el matx, té capacitat per a 4.000 espectadors, i forma part d’un complex esportiu on juga com a local l’Stade Nyonnais, de la Segona Divisió suïssa.
  10. El duel es podrà seguir en directe pel canal BeinSports a l’estat espanyol.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut