El millor Pierre Oriola vist a la Lliga Endesa

El millor Pierre Oriola vist a la Lliga Endesa

L’aler pivot de Tàrrega està completant la seva millor temporada a la Lliga Endesa, en què supera els 9 punts i 4 rebots per partit

Pierre Oriola creix com a jugador temporada rere temporada. L’aler-pivot català és un exemple de treball i constància i això es veu reflectit a la pista, on el seu rendiment cada cop és millor. En aquesta Lliga Endesa 2017/18, Oriola ja ha disputat un total de 26 partits, en què ha anotat 238 punts i ha capturat 108 rebots. Aquestes no són les seves millors xifres en números absoluts, però sí que mai abans havia obtingut mitjanes de més de 9 punts i 4 rebots en 19 minuts per partit. Per tant, si segueix en la mateixa línia Oriola batrà tots els seus registres.

Pel que fa a la valoració, la suma s’enfila fins a 282 crèdits, xifra que fins ara és el rècord d’un Oriola que va arribar a 252 en el seu segon any a Sevilla la temporada 2015/16. La seva mitjana ctual és de 10,8 de valoració per partit, una xifra que és la tercera millor d’un jugador del Barça Lassa a la Lliga Endesa, només per darrere de Thomas Heurtel (16,3) i Ante Tomic (14,2), fet que indica que l’impacte del targarí en el seu primer any al Club és un fet.

Cal destacar, a més, que en el seu primer curs a l’Eurolliga, la millor competició europea de Clubs, Oriola ha disputat 27 partits amb una mitjana de 8,2 punts i 3,5 rebots en 18:45 minuts.

“Sempre imagines que les coses aniran bé”

I què en pensa Oriola de la seva primera temporada fins ara? “Estic content perquè el treball surt, les hores invertides durant l’estiu, ara a la temporada, i content de poder sumar i ajudar l’equip, que és l’objectiu”, explica Oriola, que afegeix: “Sempre imagines que les coses t’aniran bé, però evidentment no pensava que seria tan ràpid. No pensava que l’adaptació seria tan ràpida, també jugant l’Eurolliga, i tant de bo continuï així o millor”.

A més, el de Tàrrega explica que se sent molt còmode al Club: “El Barça té molta part de culpa, van apostar per mi, m’ho han posat molt fàcil des que vaig arribar i també l’afició, a la qual li agraeixo el seu suport. Portar l’escut del Barça és un somni fet realitat i també una pressió. Crec que entre tots tirarem endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut